Atatürk İlkokulu’ndan “İngilizce Dil Sevgisi Gecesi”

Karacabey Atatürk İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerinin, İngilizce Öğretmeni Elmas Öztürk öncülüğünde hazırladıkları “İngilizce Dil Sevgisi Gecesi” büyük beğeni topladı.
Karacabey Ticaret Borsası Salonu’nda gerçekleştirilen “İngilizce Dil Sevgisi Gecesi”nde öğrenciler hazırladıkları gösteride dilimizin öneminin yanında evrensel dillerin de öğrenmenin aslında zor olmadığını çok güzel bir şekilde sergilediler.
Gösteride İngilizce Nasrettin Hoca ve Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Tiyatrosu, şarkılar, monolog ve diyaloglarla izleyenlere telaffuz başarısını ve erken yaşta yabancı dil öğrenmenin kolay olduğunu gösterildi.
Gece de konuşan Okul Müdürü Şaban Vural, “Dünyaya ayak uydurmanın temelinde dil bilmek vardır. Evrensel dilleri öğrenmek için dil öğrenmeyi sevmek çok önemlidir. Bu etkinliği öğrencilerimize İngilizceyi sevdirme adına planladık.
Biz gelişmiş ülkelerdeki eğitim kurumları gibi Yabancı Dil Eğitiminin Ana Sınıfından başlamasının eğitime daha çok katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Okulumuzda Ana Sınıflarımızda Öğrenci kulübü kurarak Yabancı Dil öğrenimini okul öncesinden başlamasının da temelini atmış bulunuyoruz.
Atatürk İlkokulu Çocuk Kulübü olarak bu yıl sadece 4. Sınıflarda ve Ana Sınıflarında Yabancı Dil Kursu açabildik. Önümüzdeki yıl matematikten yabancı dile, resimden müziğe, yüzmeden tenise birçok alanda etkinlik planlarımız var. Hedefimiz isteyen her öğrencimizi 6. Dersin bitiminden sonra 1 saat daha okulda tutmak ve onlara ilgi ve istekleri doğrultusunda eğitim vermektir. Bunu başarmanın tek yolu da okul öğretmen veli ve öğrenci işbirliğidir. “İngilizce Dil Sevgisi Gecesi”ndeki gösteri de buna en güzel örneklerden biridir. İngilizce öğretmenimizin önderliğinde gerçekleşen bu gecede diğer öğretmenlerimiz de katkı ve desteklerini esirgemediler. Bu gecede başta emeği geçen İngilizce öğretmenimiz Elmas Öztürk’e, 4. Sınıf öğrencilerimize, tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.