Ata: “Ölüm kavşağı” unutuldu mu?

Karacabey İşçi Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, “Ölüm kavşağı”na üstgeçit isteği konusunda yetkililerin duyarsız kaldığını belirterek, “Daha kaç kişinin can vermesi bekleniyor?” dedi.
Yeni hastanenin gün saydığına dikkat çeken Ahmet Aygün Ata, Soğan Pazarı Kavşağı’ndaki yoğunluğun daha da artacağını belirterek, bir an önce adım atılması gerektiğine vurgu yaptı.
Karayolları’nın “Biz hazırız. Gerekli kararları alın. Üstgeçit çalışmalarına başlayalım” şeklindeki açıklamasını hatırlatan Ahmet Aygün Ata, konunun halen meclise taşınmadığına dikkat çekerek, “Yeni hastane gün sayıyor. Ancak Soğan Pazarı Kavşağı’na üstgeçit yapılması için hiçbir adım atılmıyor. Muhalefet üyeleri bile konuyu meclise taşımıyor. Daha önce topu Karayolları’na atıyorlardı. Karayolları’ndan yapılan açıklamada, Belediye’nin gerekli kararları almasının ardından çalışmanın başlayacağı belirtildi. Yeni hastanenin hizmete açılmasıyla kavşakta yoğunluğun artması kaçınılmaz. Daha kaç kişinin ölüm kavşağında can vermesi bekleniyor? Karacabeylilerin bunu ‘üçlü ve güçlü’ olanlara sorması gerekir” dedi.
Eleştirilerini, yeni hastanenin yeri ile ilgili sürdüren İşçi Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, “Tüm mimari planları, Karayolları ve Hastaneler yönetmelikleri hiçe sayılarak yapılan hastanemiz, mezarlık görünümlü özelliği ile sanırım dünyada tektir. Canların kurtarıldığı hastane önünde sinyalizasyonla trafikte kesinti yaratmak, hiç bir akla ve vicdana sığmamaktadır. Hiç kimse trafik gürültülü ve egzoz gazı dumanlı yeni hastanenin yerini savunamaz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.