Aslansoy, BALDER’e sponsor oldu

Karacabey Balıkesirliler Derneği (BALDER) tarafından kurulan BALDERSPOR’a Emre İnşaat’ın sahibi İsak Aslansoy forma yaptırarak sponsor oldu.
Çocuklardan oluşan BALDERSPOR’u, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için kurduklarını belirten BALDER Başkanı Musa Altın, ”Spor yapmak çocuğun fiziksel gelişiminin yanında psikolojik ve sosyal yönden gelişimini de sağlar. Bireysel sporlar; özgüven, sorumluluk sahibi olma gelişimine katkıda bulunurken, takım sporları; paylaşmayı, yardımlaşmayı, takım halinde hareket ederken bireysel hırsların takımın hedeflerinin önüne geçmesini kontrol etmeyi geliştirir. Spor yapan bir çocuk zamanını verimli ve planlı kullanmayı öğreneceğinden okul başarısı da beraberinde gelecektir. Bize forma yaptırarak sponsor olan Emre İnşaat Sahibi İsak Aslansoy’a derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Emre İnşaat Sahibi İsak Aslansoy, “Gençlerin ve çocukların gelişimine katkı sağlamak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için sporu en temel ulaşım aracı olarak görüyorum. Gençlerimizin her zaman yanındayım” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.