Aşkları evlilikle taçlandı

Karacabey Bakırköy Mahallesi’nin saygıdeğer ailelerinden Ayten &Süleyman Kızılkaya’nın oğulları Matbaacı Emrah ile ilçenin tanınmış ailelerinden Nurmahan&Mustafa Civelek’in biricik kızları Sibel dillere destan bir düğün merasimiyle yaşamlarını birleştirdi.
Taha Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen göz kamaştıran düğünde; Civelek ve Kızılkaya ailelerini, bu mutlu günlerinde akraba ve sevenleri yalnız bırakmadı.
Uzun süren birlikteliklerini nikâhla taçlandıran genç çift, konuklarla birlikte canlı müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar coşarak, keyifli dakikalar yaşadı.
Görkemli bir törenle dünya evine giren Sibel ve Emrah çiftinin gece boyunca mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
Tebrikleri kabul eden çiçeği burnunda çiftin aileleri; duygulu anlar yaşarken, çocuklarının mürüvvetlerini görmenin mutluluğunu düğüne katılan dostlarıyla paylaştılar.
Ömür boyu sürecek olan sevgilerini geleceğe taşıyan Sibel ve Emrah, bu özel günlerinde yanlarında olan tüm konuklara teşekkür etti.
Birbirlerine beraberlik sözü vererek mutlu bir yaşama “Evet” diyen genç çiftin yüzlerinden eksik olmayan gülücüklerini paylaşan davetliler, unutulmaz bir gece yaşarken, kendilerine ömür boyu huzur ve sağlık diledi.
Geç saatlere kadar süren törende gönüllerince eğlenen Sibel ve Emrah, mutluluklarını sevdikleriyle coşku içinde kutladı.
Yaşamlarını birleştirerek mutluluğa yelken açan Sibel ve Emrah Kızılkaya çiftini biz de Meltem Ailesi olarak kutlar, yeni evli çifte bitimsiz mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.