Asfaltlamaya hız verildi

Asfaltlamaya hız verildi
Karacabey’de doğalgaz, kanalizasyon ve su şebekesi değişimi gibi çeşitli çalışmalar nedeniyle bozulan şehir içi yollardaki asfaltlama devam ediyor.
Belediye Başkanı Ergün Koç, Esentepe ve Emirsultan mahallelerinden başlayan asfaltlama çalışmasının kısa sürede diğer bölgelere yayıldığını ve bu guruptaki ekip sayısının üçe çıkarıldığını belirtti. “Karacabey’in tüm cadde ve sokakları pırıl pırıl olacak.” diyen Başkan Ergün Koç, semt sahaları, oyun parkları ve ağaçlandırmanın yanı sıra asfalt ve parke taş çalışmasıyla, yeşil, yaşana-bilir bir ilçenin ortaya çıkarıldığını söyledi.
Saadet Mahallesi’nde yürütülen asfaltlama çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ergün Koç, Karacabey’in çevrede güzel bir ilçe olarak gösterildiği bir döneme girildiğini belirterek, kendisine teşekkür eden mahalle sakinlerine şunları söyledi: “Halkımızın sosyal, kültürel, sportif özlemlerini bitirdik. Parmakla gösterilen bir Karacabey’de yaşamanın ayrıcalığını şimdi tüm insanlarımız hissediyor. Çalışmalarımız, özlenen Karacabey sevdasıyla artarak sürecek ve yılların özlemlerini de sona erdireceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.