AS Doruk’un Dubai çıkartması!

Vaillant'ın Türkiye’deki Ana Bayileri ile 2012 hedeflerinin belirlendiği organizasyonda ayrıca, Bursa Bölge Müdürlüğü’nde yapılan sınava katılan tekniker ve ustalar da 2012 vizelerini alarak sertifikalarını yeniledi.

Dubai’de bir hafta süren eğitim, toplantı ve ziyaretler ile yoğun bir programa katılan As Doruk Mühendislik Ltd. Şti. Sahibi Makine Mühendisi Hüsnü Doğruoğlu, dünyaya Dubai'den bakmanın insanlara farklı vizyonlar kattığını dile getirdi.

Zoru başarmanın ve zenginliğin bilgi ile birleşince dünyanın enlerinin nasıl oluşturulduğunu görüp düşünme olanağı yakaladıklarını ifade eden Doğruoğlu, “Dünyanın en yüksek binasından, okyanusta oluşturulan palmiye adlarını görmek ve tersine çölün içerisine denizi sokmak için oluşturulan kanallarda gemi ile gezmek, şehir merkezinde oluşturulan su fıskiyeleri ile ile 100 metre suları pompalamak ve görsellik kazandırmak gibi mühendislik uygulamalarını görmek insanı gerçekten heyecanlandırıyor” dedi.

Toplantıya Vaillant Group üst yönetimi ve Türkiye Ceo’su Cristoph Grosser ile Genel Müdürü Levent Taşkın, bölge direktörleri, bölge müdürleri ve 2011 hedeflerini gerçekleştiren 102 ana bayi katıldı.

Isı ve enerji konularındaki yeni uygulamaların masaya yatırıldığı toplantıda, yenilenebilir enerji sistemlerindeki uygulamalar da anlatıldı.

Ekonomistlerin, yeni mali uygulamalar hakkında verdiği bilgilerle süren toplantılarda; Geçmişten günümüze dünya ve Türkiye ekonomisinin yol haritası, yaşanan krizler ve 2012 yılında dünya ve Türkiye ekonomisindeki oluşabilecek istatistiksel gelişmeler grafiklerle görsel olarak anlatıldı.

As Doruk Mühendislik, 2011 yılındaki hedeflerini gerçekleştirmesi nedeniyle Vaillant Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın tarafından dünyanın en büyük binasının kristal minyatürü ile ödüllendirildi.

Bu hafta başında, Bursa Bölge Müdürlüğünde yapılan sertifika yenileme sınavında başarılı olan tekniker ve ustalara ise sertifikalarını Bursa Bölge Müdürü Görkem Çelfiş verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.