AS Doruk Mühendislik, Termoteknik’in 50. yılında

AS Doruk Mühendislik Ltd. Şti. Sahibi, Makine Mühendisi Hüsnü Doğruoğlu Bayisi ve Servisi olduğu TERMOTEKNİK firmasının 50. Yıl Galası’na katıldı. Muhteşem bir organizasyon şahitlik ettiğini söyleyen Doğruoğlu, Termoteknik gibi köklü ve uluslararası bir firması ile çalışmanın gururunu yaşadığı gece hakkında bilgiler verdi.
Kendisinin de 50 yaşını geçtiğini söyleyen, tecrübeli Makine Mühendisi Hüsnü Doğruoğlu, öğrenmenin ve yenilikleri takip etmenin yaşının olmadığını, şirketlerin ve kişilerin gelişiminde eğitimlerin, seminerlerin, fuar ziyaretlerinin ve mesleki dokümanların takip edilmesinin çok önemli olduğunu söyledi.
Doğruoğlu, “Bayisi ve Servisi olduğumuz Termoteknik firmasının 50. Yıl kutlama organizasyonunun içinde olmak, böyle bir geceye katılmak, Termoteknik’in 50 yıllık gelişim ve değişim yolculuğunu film olarak seyretmek, fuaye de Türkiye’nin değişik İl ve İlçelerinden gelen Bayi ve Servisler ile tanışmak, mesleki sohbetler etmek ve 50 yıldan bu güne kadar ısıtma sektöründe kullanılan şofbenlerin, kazanların, boylerin, radyatörlerin ve kombilerin tasarım ve teknolojik yeniliklerini yakından görüp incelemenin yanında duygusallıkta yaşadık. Çünkü insan hayatına ancak bir 50. Yılın sığdığını, ikinci 50. Yılı bizden sonraki kuşakların görebileceğini de düşün-meden ede-medik.
Daha sonra teknik ve duygusallığı bir tarafa bırakarak, yemek ve eğlenceye geçtik. Gece Radyo ve Televizyondan tanıdığımız Kadir Çöpdemir’in esprili sununu ile başladı. Protokol konuşmalarından sonra, ısıma ve tesisat malzemelerimden oluşturulan vurmalı çalgılar görülmeye değerdi. Gecenin finali de popüler müziğin ünlü ismi Ziynet Sali’nin sahne alması ile yapıldı.
Karacabeyli bir firma ve Termoteknik’in bayisi ve servisi olan AS Doruk Mühendislik olarak, İstanbul da, yapılan bu büyük organizasyona katılıp, ilçemizin tanıtımına katkıda bulunmanın onurunu da ayrıca yaşadık” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.