41 kere maşallah!

Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat’ın oğlu Selahattin Eyüp görkemli bir sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımı attı.
Geçtiğimiz hafta sonu Class Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen günün kahramanı Selahattin Eyüp’ün sünnet töreninde, Yozgat Ailesi’ni çok sayıda akraba ve dostları yalnız bırakmadı. Gezi ve konvoy ile başlayan sünnet törenine Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Başkan Yardımcısı Osman Çatak, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti eski Bursa Milletvekili Önder Matlı, Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Yozgat Ailesi Oğulları Selahattin Eyüp’e muhteşem bir sünnet düğünü yaparak, evlatlarının erkekliğe ilk adımı atmasının onurunu dostlarıyla paylaştılar. Düzenlenen sünnet şölenine gösterilen yoğun ilgi Yozgat Ailesi’ni bir hayli sevindirdi. Yozgat çifti oğulları Selahattin Eyüp’ü ilk mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşarken, anlamlı günlerine katılan konuklarla tek tek ilgilendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.