As Doruk Mühendislik sektörel buluşmada

Karacabey As Doruk Mühendislik Ltd. Şti. Sahibi, Makine Mühendisi Hüsnü Doğruoğlu Doğalgaz Ve Mekanik Tesisat Sektörü’nün Bursa’da gerçekleştirilen toplantısına katıldı.
Konut Yapı Gazetesi ve BURTİMDER’in katkıları ile düzenlenen sektörel buluşmada, Doğalgaz ve Mekanik Tesisat alanında faaliyet gösteren öncü kuruluşlar bir araya getirildi.
Konut Yapı Gazetesi Genel Koordinatörü Serdar Ömeroğulları’nın moderatörlüğünde yapılan toplantı, BURTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Eskibozkurt’un açılış konuşması ile başlandı. Kahvaltılı toplantıda sektörün öncü firmalarının sahibi veya yöneticileri sırası ile kendilerini tanıtarak, doğalgaz ve mekanik tesisat konularında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.
Sektörel buluşmada; Sektörün genel durumu, yaşanan sorunlar, çözüm önerileri, Döviz kurunun yükselmesi, piyasadaki nakit sıkıntısı, tahsilat oranının düşük olması, Malzeme, enerji, yakıt ve işçilik maliyetlerinin artması, Sektör firmalarının güç birliği imkanları, Kentsel dönüşümün sektöre katkıları, Gelişen teknolojinin sektöre yansımaları, 2015 yılında sektör firmalarının hedeflenen işleri yapamaması ve yaşanan ekonomik durgunluk,
konuları görüşülüp, tartışıldı.
As Doruk Mühendislik Ltd. Şti Sahibi Mak. Müh. Hüsnü Doğruoğlu, Karacabeyli bir firma olarak Bursa’nın sayılı ve konusunda lider olan firmaların arasında olmaktan ve mesleğimiz ile ilgili bir toplantıya davet edilmekten onur duyduklarını söyledi.
Ayrıca, Bursa da aylık olarak yayınlanan, Konut Yapı Gazetesi’nin gelecek sayısında tüm katılımcıların yaptığı açıklamaların detaylı olarak yayınlanacağını bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.