Artukbey yarın açılıyor!

Mardin’in Türkiye’ye açılan kahve ve kuruyemiş markası Artukbey’in 34’ncü şubesi yarın Karacabey’de açılıyor.
Artukbey Kahve ve Kuruyemiş zincirine bir halka daha ekledi. Özellikle kahve ve kuruyemişte tüm Türkiye’ye ün salan Artukbey, lezzet kervanına Karacabey’i de ekledi.
Artukbey, aslen Mardinli ve uzun yıllardır Karacabey’de ikamet eden Mehmet Ali Sol tarafından Sevgi Yolu üzerinde Karacabey’e hizmet etmek için kapılarını açmaya hazırlanıyor.
Artukbey işletme sahibi Mehmet Ali Sol, 20 Ekim Cumartesi günü (Yarın) Saat:14.00’de Tavşanlı Mah. İsmail Hakkı Bilgin Sokak No.18 adresinde gerçekleştirilecek olan açılışa tüm ilçe halkını davet etti.
Artukbey’de Karacabey’lilerin kuruyemiş ve kahveye dair herşeyi bulacağını söyleyen Sol, “Artukbey kahvesinin tadı, badem şekerinin farkındalığı, Artukbey kuruyemiş ürün çeşitliliğinin zenginliği, Mardin’in hoşgörüsü, hizmet anlayışıyla yoğrulmuş tecrübemizle; Karacabey halkına hizmet edeceğimizin heyecanını ve onurunu yaşıyoruz. Mardin kökenli, tadı ve kokusu ile fark yaratan 7 çeşit kahvemiz ve 3 çeşit bitkiden oluşan special dibek kahvemiz ve Mardin yöresine özel bir bitki olan Zafaran bitkisinden elde edilen Zafaran çayımız ile bunların yanısıra badem şekerlerimiz, çeşitli dibek kahvelerimiz, Mardin güneşinde kurutulmuş meyve kurularımız, kuruyemiş çeşitlerimiz ile iddia ediyoruz, Artukbey Karacabey’e çok iyi gelecek. Artukbey ile tüm Karacabey’i kahve kokusu saracak” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.