AK Kadınlar yerel seçime hazır!

Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Teşkilat İçi Eğitime katıldı.
Başkan Özenli, yaptığı açıklamasında; “AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam tarafından 81 İl Kadın Kolları Başkanlarımız ile yürütmeleri ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarımızın katıldığı 2 gün süren kapsamlı eğitim programımıza katıldık. Yerel seçimler gündemli beyin fırtınası çalışmamızı gerçekleştirdik.” dedi.
“Gece gündüz uyumadan çalışacağız”
AK Parti Teşkilatları’nın daha da güçlü bir şekilde yerel seçimlere hazır olduğunu vurgulayan Özenli; “2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Karacabey’de yine ‘AK Belediyecilik’ kazanacak. AK Parti bir dava partisidir. Bu dava için gece gündüz demeden çalışacağız. Biz çalıştığımız sürece önümüzde hiçbir engel yoktur. AK Kadınlar olarak her zaman sahadayız ve sahada olmaya devam edeceğiz. Yine bu yerel seçimde de bıkmadan, usanmadan sıkılmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Bizim sahada olmamız sadece seçimlerden seçimlere değil parti olarak prensibimiz. Biz siyaseti insan odaklı yapıyoruz. Her şeyden önemlisi bütün hizmetlerimizin merkezinde insanlarımız vardır. Bu nedenle de biz 16 yıldır dimdik ayakta kalabildik. Bundan sonraki süreçte de yerel seçimlerden sonra da olsa yerel seçim öncesi de olsa bizler halkımızla beraber olmaya devam edeceğiz.
Kadın Kolları olarak her zaman seçime hazırız. Karacabey’de yine AK Parti bayrağını dalgalandıracağız” diye konuştu.
Düzenlenen eğitimin oldukça verimli geçtiğini belirten Özenli, eğitimde deneyimlerin ve projelerin anlatıldığını dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.