ARACINIZ NE OLURSA OLSUN; SEÇİMİNİZ BAZZ OLSUN!

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI
Geçen hafta Gazetemiz Müdürü Sayın Yasemin Uysal Hanım “Ahmet Abi reklam için sanayiye gideceğim, yardımcı olur musun” dedi. Müdür tabii dediği yapılır! Birlikte reklam verecek olan istasyona gittik. Açıkçası her zaman ki gibi bir yer bekliyordum. Ancaaaak öyle olmadı. Yasemin Hanım reklam ile ilgili görüşürken her yeri gezdim. Böylesine ilk kez rastlamıştım. İki arkadaş Hüseyin Din ve Sayit Ünver kafa kafaya vermiş. En ince ayrıntılarına dek istasyona ruh katmışlar.
Girdiğimiz ön kapıdan merdivenle çıkılan yer vardı. İlk bakışta giren ve tabelayı görmeyen soyunma odası zanneder. Ancak çok düzenli bir yedek parça deposu ile karşılaştım. Altta bir masa, altı sandalye ve televizyonu olan bir oda görürsünüz. İkram ve bekleme odası yapmışlar. Masanın üzerinde küçük atıştırmalıklar, içecekler. Canınız sıkıldı, açın televizyonu. Televizyon salt izlemek için değil. Dilediğinizde bilgisayarlı olarak yapılan bakımı izleyebilirsiniz. Birde dışarı daha büyük ekran koymuşlar. Aracınızın içinden isterseniz yapılan işlemi oradan da izleyebiliyorsunuz.
İkram odasının hemen yanında iki kapı dikkat çekiyor, lavabolar. Hem kadın hem erkek için ayrı. Duşu da var. Özel ve özenle döşenmiş. Kadın ve erkek için ayrı ayrı düşünülmesi çok büyük duyarlılık ve incelik. Yanında ön muhasebe bürosu var. Tüm fatura ve irsaliye işlemleriniz orada görülecek. Ancak bir farkı var. Yedek parça deposunun denetimi de programla oradan yönlendirilecek. Eksik zamanında saptanıp zamanında temini ve müşteri mağduriyetinin önüne geçilecek. “Yarın getiririz” ya da “3 günü bulur” gibi mazeretler duymayacaksınız.
Sıcak ikram ile atıştırmalıkların hazırlanacağı ayrı bir bölüm düşünülmüş. Hüseyin Kardeşime “hep sıcak mı içecek müşteri ” dedim. Lafı ağzıma tıkadı. “Mini buzdolabı alacağız Ağabey “.
İkram hazırlık yerinin yanından merdivenle ofise çıkıyorsunuz. Geniş ve dekoratif ofis, gir ama çıkma türünden. O konforu evinizde bulamazsınız.
İstasyonda tüm işlemler, kalifiye personel ile bilgisayarlı olarak yapılacak. Yerli ya da yabancı hiç fark etmeyecek, rahatlıkla bakım sağlanarak gereken parçaları işletmenin yedek parça deposu karşılanacak. Gezici araçları da var. Günün 24 saati, yılın 365 günü BAZZ emrinizde olacak.
Hüseyin ve Sayit Kardeşlerimin gözlerindeki heyecan, coşku ve inanç istasyona ruh katan ikinci etken. Yaptıklarını yaparken övünmüyor, yeriniyorlar. “Daha neler yapabiliriz, hizmetimizi kalıcı ve iz bırakıcı hale getiririz, öneri sunun” dediler. Yarım gramlık aklımla size ne katayım Arkadaşlar dedim. Sonra durdum, düşündüm. Bir işletme ile ilgili hiç yazı yazacağımı düşünmemiştim. İstasyon dizaynıyla, sahiplerinin heyecanı ve inancıyla bunu hak ediyordu. “Bu istasyon tanıtılmayı hak ediyor, yazımda size yer versem, izin verir misiniz? ” diye sordum. Hüseyin ve Sayit Kardeşlerim birbirine baktı. “Yapar mısın?” diye yanıtladı. Böyle bir yerle karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim. Bence hak ediyor, siz izin verin, yazayım ” deyince “olur” dediler.
BAZZ İstasyonuna hem konukseverlilikleri hem Karacabey’imize böylesine özenle düzenlenmiş işletme sundukları için teşekkür ederim. Yolları açık, bahtları açık, işleri uğurlu olsun.
Hüseyin ve Sayit Kardeşlerim; sizden hem sizin için hem Karacabey’imiz için bir ricam olacak. Karacabey’in Araç Bakım ve Onarımı için oluşturulmuş kötü imajını tüm Karacabey Sanayi Sitesi ile birlikte tarihe gömün. Türkiye ‘de “Karacabey Sanayi Sitesi mi?” denildiğinde “gidilecek ilk ve tek yer densin”…..
ARACINIZIN MARKASI NE OLURSA OLSUN ;
SEÇİMİNİZ “BAZZ” İSTASYONU OLSUN.
Sizleri bekliyorlar!
ATATÜRK HAKKINDA ÇIKARILAN VE EMPERYALİST GÜÇLERİN TÜRKİYE ‘DEKİ PİYONLARIYLA YAYDIĞI YANLIŞ VE YALAN BİLGİLER HAKKINDA 100 SORUYA 100 YANIT KİTABI SAYIN MUSTAFA SOLAK’IN KALEMİNDEN. EDİNMENİZ DİLEĞİYLE.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.