“Aracınız ne olursa olsun, güvenli sürüş için aklınızda BAZZ İstasyonu bulunsun!”

Karacabey’de tam donanımlı ve bilgisayarlı BAZZ Fren Sistemleri Ön Muayene İstasyonu açıldı. Yeni Sanayi Sitesi 34. Blok No:3 adresinde hizmet vermeye başlayan işletmenin sahipleri Hüseyin Din ve Sayit Ünver sektöre iddialı giriş yaptı. Donanım ve konforu bakımından da göz dolduran istasyonda tüm araçlar TÜVTÜRK’e hazırlanırken, müşteri memnuniyetini ve kaliteli hizmeti esas alan işletme sahipleri Din ve Ünver, ‘Aracınız ne olursa olsun BAZZ İstasyonu aklınızda bulunsun’ sloganıyla da yola çıktıklarını belirtti.
Hüseyin Din ve Sayit Ünver hizmete açtıkları BAZZ Fren Sistemleri Ön Muayene İstasyonu hakkında da; “Her marka araç için bilgisayarlı fren testi yapmakta, fren hidrolik tamiri, kaliper tamiri, araç üstü disk taşlama, oto disk konularında her sorununuzu çözmekteyiz. Fren-balata, fren test, disk torna ve kampana tornada kaliteli işçiliğimizle ve ekonomik fiyat politikamızla ön plana çıkan işyerimizde Karacabey’e hizmet sunmaktan gurur duyacağız. Ayrıca garantili yedek parçalarda kendi depomuzdan temin edilecektir.
Yanı sıra müşteri memnuniyeti açısından bekleme salonumuzda ikramlar olacaktır. Araç sahipleri bilgisayarlı fren bakımını bekleme salonunda televizyonda izleyebilecektir. İstasyonumuzda her odamız özen ve titizlikle hazırlanmıştır. Araçlarınızın yola güvenli çıkması ve güvenle sürüş için aklınızda BAZZ İstasyonu bulunsun” ifadelerini kullandılar.
BAZZ Fren Sistemleri Ön Muayene İstasyonu İşletme sahipleri Din ve Ünver ayrıntılarla ilgili de şunları söyledi; “Araç muayenesinde en önemli olan Fren Donanımının Testidir. Bu nedenle fren tertibatının periyodik aralıklarda yapılması gereklidir. Direksiyon Sistemi de diğer önemli noktalardan biridir. Direksiyon simidinden başlayarak mil, kutu ve bağlantı elemanları, rot kollarının boşluk ve sağlamlıkları ayrıca önem taşır. Aks, Jant, Lastik ve Süspansiyon; araçların yol tutuşunda ve güvenli seyrinde yürüyen aksam ve süspansiyon elemanları özel bir göreve sahiptir. Yay, amortisör gibi süspansiyon elemanlarının, aracın jant, aks ve lastikleriyle tam uyumlu çalışması sürüş güvenliği açısından son derece önemlidir. Trafikteki araçların oluşturduğu çevresel gürültüler insan sağlığı açısından son derece zararlıdır. Bu sebeple istasyonumuzda gürültü seviyesi kontrolleri gerçekleştirilmektedir. TÜV Muayene öncesi, tüm araçların fren, elektronik, elektrik, mekanik kontrolleri ve bakımları yapılarak, muayene kontrollerine hazır hale getirilir. Servis ve yedek parça olmak üzere; müşteri araç kabul, müşteri bekleme salonu ve muhasebe bölümlerimizle uzman personeli ve gezici acil servisiyle müşteri memnuniyeti ön planda tutularak tam kapsamlı hizmet vermekteyiz. Müşterilerimiz 0224 671 83 25, 0530 486 10 40, 0532 673 28 26 No’lu telefonlardan 7/24 ulaşabilirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.