Anlamlı proje meyvelerini verdi!

Karacabey Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği öncülüğünde başlatılan, “Okumak istiyorum bana ışık tutar mısınız” projesi, dershanelerin de desteğiyle meyvesini verdi.

2012-2013 eğitim-öğretim dönemiyle birlikte bu yıl 3. kez düzenlenen proje ile ücretsiz dershanelere yerleştirilen derslerinde başarılı 8. sınıf 6 öğrenci, çeşitli Fen ve Anadolu Liselerini kazanarak kendilerine güvenenleri boşa çıkarmadı.

Bu kapsamda; Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu ve Birey Dershanesi öğrencisi Sevde Beyri ile Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu ve FEM Dershanesi öğrencisi Özberk Özen, Dayı Karacabey Anadolu Lisesi'ni kazandı.

İstiklal İlköğretim Okulu ve İstanbul Dershanesi öğrencilerinden Aysun Eyiz isimli öğrenci Karacabey Anadolu Lisesi'ne, Hasan Can Emin isimli öğrenci de TOKİ Hamza Bey Anadolu Lisesi'ne girdi.

Muhsin Özdamar İlköğretim Okulu ve Sınav Dershanesi öğrencisi Hatice Sert, Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi'ni, İstiklal İlköğretim Okulu ve Uğur Dershanesi öğrencisi Yasemin Kılınç da Karacabey Anadolu Lisesi'ne yerleşerek takdir topladı.

Konuyla ilgili dün TDP Büro Amiri Komiser Yardımcısı Özcan Özkaya öncülüğündeki Polis Memurları Birol Demirmen, Zeynep Erol Bakır ve Şenol Şen, projeye önemli katkı sağlayan Sınav, İstanbul, Uğur, FEM ve Birey Dershanesi yöneticilerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

TDP yetkilileri gerçekleşen ziyaretlerde, öğrencilere ücretsiz eğitim veren Sınav Dershanesi Müdürü Yunus Bulut'a, İstanbul Dershanesi Müdürü Altuğ Turan'a, Uğur Dershanesi Rehber Öğretmeni Miraç Erdemir'e, FEM Dershanesi Müdür Yardımcısı Muhammet Ali Yiğit'e ve Birey Dershanesi Müdür Yardımcısı Bahar Taşkakan'a teşekkür belgesi verdi.

Söz konusu projenin bu yıl sona erdiğini dile getiren TDP Büro Amiri Özcan Özkaya, dershanelerle yine eğitime yönelik daha farklı çalışmalarla bir araya geleceklerini sözlerine ekledi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.