ANAP, görev dağılımını yaptı

Karacabey Anavatan Partisi’nde 14 Ağustos’ta yapılan seçimin ardından güven tazeleyen İlçe Başkanı Mustafa Hari önderliğinde görev bölümü yapıldı.
            Hari başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimler oluştu: Başkan Vekili Feti Toprak, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Başkan Yardımcısı Şaban Önen, Kadın ve Gençlikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Özak, Sekreter Refik Can, Muhasip Mustafa Avlan, Sayman Hasan Basri Hotanlı ve Üyeler; İsmail Aydın, Ufuk Kilci, Sami Topçu, Metin Aydemir, Adem Karabacak, Nusret Çelik, Sinan Cece ile Recep Bayırdelen.
            İlçe Başkanı Mustafa Hari, 12 Eylül’de yapılan Olağan Kongre sonucunda Ahmet Kömbe ile yarışan Meliha Bağcıoğlu’nun oy çokluğuyla İl Başkanlığı’na seçildiğini duyurdu.
            Karacabey’den iki ismin ilde görevlendirildiğine dikkat çeken Hari, Ufuk Kilci’nin başkan danışmanlığına, Refik Can’ın ise yönetimde yer aldığını bildirdi.
            Refik Can’ın 31 Ekim’de Demokrat Parti birleşmesi sonrası da görevini sürdüreceğine değinen Mustafa Hari, Karacabey adına aktif rol oynayacağını kaydetti.
            ANAP İlçe Başkanı Mustafa Hari, aynı kongre sonucunda Anakara Kurultay delegeliklerine Karacabey’i temsilen Feti Toprak ile Şaban Önen seçildiğini belirterek, bu ay içerisinde Türkiye’de 81 ilde kongrelerin tamamlanacağını ifade etti.
            31 Ekim’de Ankara’da yapılacak kongrede Feti Toprak ile Şaban Önen’in oy kullanacaklarını anlatan Hari, bunun sonunda parti delegelerinin birleşme kararını onaylayacaklarını söyledi.
            Bununla birlikte Demokrat Parti’nin de kongresini gerçekleştireceğini belirten Hari, “Hüsamettin Cindoruk başkanlığındaki süreç, 1 Kasım’da resmen başlamış olacak. Parti liderimiz Salih Uzun, bu süreçte başkan vekili olarak görevini sürdürecek. Bu konuda kamuoyunu bilgilendirmek istedik. Birleşme sonrası, ülkemizin beklediği güçlü bir Türkiye için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.