Anadolu Lisesi’nde mutlu son

Anadolu Lisesi’nde mutlu son
Karacabey Anadolu Lisesi 2006-2007 öğretim yılı “Geleneksel Kep Giyme ve Mezuniyet Gecesi”dün akşam Esentepe Konak Düğün Salonu’nda yapıldı.
Milli Eğitim Şube Müdürleri Kadir Tosun, Emin Dingin, H.E.M. Müdürü İbrahim Çalı, Eğitim-Sen temsilcisi Salih Tosun, Karacabey Lisesi Müdürü Adil Küçük, Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği yöneticileri, özel dershane müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Karacabey Anadolu Lisesi Müdürü Mesut Kaya ve Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Tosun’un konuşmaları ile başlayan gecede öğrenciler bol-bol stres attı.
Gecede okul 1’incisi Gökhan Cingil okul kütüğüne isim plaketini 13. dönem mezunları adına çaktı. Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Tosun’dan ödülü alan Cingil’i Uğur Dershanesi Karacabey Şubesi Kurucusu Mehmet Yıldız anlamlı bir hediyeyle ödüllendirdi. Okul 2’incisi Refah Tuğba Çattık ödülünü Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Dingin’den, 3’ncü Havva Deniz Ünal’a ise hediyesini Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Çalı verdi. Edebiyat Öğretmeni Zafer Öztürk, Kimya öğretmeni Metin Bekman, Matematik öğretmeni Hafize Algın ve Coğrafya öğretmeni M. Ali Ercan’da özverili çalışmaları nedeniyle Okul Müdürü Mesut Kaya tarafından ödüllendirildi. Öğrencilerin şiir okumaları, müzik ve şarkıları ile renklenen gece de öğretmenler ve öğrenciler barkovizyon gösterisiyle tanıtıldı. Daha sonra okul 1’incisi Gökhan Cingil, Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Tosun’dan mezuniyet belgesini aldı. Çoşkulu gece öğrencilerin mezuniyet belgelerini alması ve geleneksel hale gelen kep atma töreniyle sona erdi.



 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.