Amatör sporcular onurlandırıldı

Karacabey’de 7-13 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası, yapılan etkinliklerle sona erdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce organize edilen Amatör Spor Haftası’na katılım sağlayan ve spora destek veren herkese teşekkür edildi.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam, Amatör Spor Haftası ile ilgili yaptığı açıklamada, “Her yıl Ekim ayının 2. haftasında kutlanan Amatör Spor Haftası, Karacabey’imizde de çeşitli etkinliklere sahne oldu. Bu kapsamda Atatürk Spor Salonu ile Cumhuriyet Alanı arası yaptığımız yürüyüş sonrası, Atatürk Anıtı’na çelenk sunmamız ile Amatör Spor Haftamızı başlattık. Amatör Spor Haftası süresince 13 Ekim tarihine kadar ilçe halkımıza yönelik her sabah 08.00-10.00 saatleri arasında erkek ve bayan antrenörlerimiz tarafından Atatürk Spor Salonu’nda egzersiz çalışmaları yaptırıldı. Egzersiz çalışmaları dışında daha çok kişinin spor yapmasına katkı sağlamak amacıyla voleybol, güreş, kort tenisi branşlarında sportif yarışmalar düzenlendi. Sporun hayatımızda bir yer edinmesi, sağlıklı ve başarılı bir toplum oluşumuna katkı sağlamak adına Amatör Spor Haftası’na katılarak spor yapan halkımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.
Öte yandan, hafta boyu süren etkinlikler voleybol turnuvası, tenis turnuvası ve güreş turnuvası ile son buldu. Yarışmalarda ödül dağılımı ise şöyle oluştu:
Voleybol Turnuvası
Kızlar: 1. Karacabey Anadolu Lisesi, 2. Ulviye Matlı Fen Lisesi, 3. Sadık Yılmaz M.T.A.L
Erkekler: 1. Ulviye Matlı Fen Lisesi, 2. Karacabey Anadolu Lisesi, 3. Dayı Karacabey Anadolu Lisesi
Tenis Turnuvası
Kızlar: 1. Melike DURMUŞ, 2. Nevra ARDİNÇ, 3. Zehra BESNİ
Erkekler: 1. Arda ŞAHİN, 2. Enes ERDEM, 3. Tayfur ÇELİK
Güreş Turnuvası
Erkekler:
55 KG: 1. Alperen ÖZDEMİR, 2. M. Emin TOPRAK, 3. Yusuf KOKAY
60 KG: 1. Efecan BAĞ, 2. Mert Zeki YUMİTKAN, 3. Osman BAĞ
63 KG: 1. Muhammet KİPİÇ, 2. Raşit ÇERİ, 3. Emircan KESKİN
67 KG: 1. Recep AKBULUT, 2. Mustafa SAĞIR, 3. Doğukan YUMİTKAN
87 KG: 1. Akif ARSLAN, 2. Efe DÖNMEZ.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.