“Amatör Spor Haftası” kutlanacak

Karacabey Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Ayhan Sağlam, 13-19 Ekim 2014 tarihleri arasında kutlanacak olan “Amatör Spor Haftası” programını açıkladı.
Çeşitli etkinliklerin yer aldığı programda, vatandaşlara fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırmayı ve gençleri spora teşvik etmeyi amaçladıklarını belirten Ayhan Sağlam, tüm ilçe halkının etkinliklere davetli olduğunu duyurdu.
“Amatör Spor Haftası” programını şu şekilde açıklandı:
“13-14 Ekim: Kulüp ve okul spor salonları ziyaret edilerek yetenek taraması yapılacak. Başarılı sporcularımızın halka tanıtılması sağlanacak.
15 Ekim Saat: 16.00 : Ömer İşçan Spor Salonu’nda, büyükler kategorisinde kort tenisi turnuvası düzenlenecek.
13-17 Ekim tarihleri arasında her sabah (Saat: 07.00 – 08.00) Atatürk Spor Salonu ve M.Fehmi Gerçeker Stadı halka açılarak, antrenörler nezaretinde ‘Spor saatim’ adı altında spor yapılacak.
18 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te Atatürk Kültür Parkı’nda geniş katılımlı halk yürüyüşü gerçekleşecek.
19 Ekim Pazar günü saat 10.00’da ise bisiklet turu düzenlenecek. Cumhuriyet Alanı’nda toplanacak olan bisikletçiler, Taşlık’taki Kurtuluş Savaşı Şehitliği’ni ziyaret edecek, İmaret Camii’nde Dayı Karacabey ziyaretinden sonra Spor Müdürlüğü önünden dönüş yaparak tekrar Cumhuriyet Alanı’na dönecek.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.