Alo Meltem (Halkın Sesi)



Alo Meltem (Halkın Sesi)
Tahıl dükkânı esnafı tahliye talebine tepkili
Pazar Yeri’ndeki fırını yıkmayan Belediyeye nasıl güvenilecek. Tahıl yerindeki kiracılar haklı ve mağdur konumundalar. Buradaki esnaf tahliye edildikten sonra nereye yerleştirilecekler? Tahıl yıkıldıktan sonra nasıl değerlendirilecek? Belediye yeni yapılan (Coşkun Izgara karşısındaki) dükkânlarını satamadı. Proje kötü olunca alıcı çıkmadı. Şimdi tahılda da aynı durum yaşanacak. Bu ısrarın sebebi nedir? İnşaat ihalelerinde kim bilir ne dolaplar dönüyor?
***
Ali Esen, yardımseverlerin desteğini bekliyor
Yardıma muhtaç kişilere toplum olarak duyarlı olmalıyız. Devletin tüm kurumları ve yöneticileri de Ali Esen kardeşimizin sorunlarının çözümü için yardımcı olmalıdır. Zenginlerimiz parayı mezara mı götürecekler? Muhtaç kişileri sevindirmekten doğan mutluluk tüm zenginliklere bedel değil mi?
***
Türkiye Cumhuriyeti sonsuza değin yaşayacak!
İsa Aydemir’in duygu ve düşüncelerine katılıyorum. Kürt-Türk Alevi-Sünni Birlik ve beraberlik içinde bu vatana sahip çıkmalı, kışkırtıcı ve bozguncuların oyununa gelmemeliyiz. Ancak yöneticiler de toplumdaki gelir adaletsizliğini önleyecek çalışmalara bir an önce başlasınlar. Unutulmamalıdır ki “Aç it, fırın deler.”
***
İMKB Lisesi ve Cumhuriyet’te heyecanlı seçim
Seçimleri kazanan öğrenci kardeşlerimize hayırlı olsun. Cumhuriyet İlköğretim Okulu’ndaki seçimlere idarecilerin müdahale ettikleri ve bazı kişilerin seçilmesi için ya da bazılarına oy verilmemesi için müdahil olduklarını duyduk. Bu nasıl demokrasi anlayışı? Biraz ayıp olmadı mı? Buna rağmen “oy vermeyin” dedikleri öğrenci başkan seçildi. Şimdi kendileri oturup düşünsünler istifayı, falanı, filanı.
***
Belediye kiracılarına savaş açtı
Başkan seçimlerden sonraki gün Karacabey’e gelecek işadamları sayesinde 5000 kişiye iş kapısı açılacağını söylememiş miydi? Şimdi ise esnafa takmış. Çıkar sağladığı birkaç yalakanın istediği her şeyi yapıyor, bu ne yöneticilik ne adamlık, git artık başkan… Yeter!
***
Belediye kiracılarına savaş açtı
Ergün Koç; Belediyesi Karacabey’in gelmiş geçmiş en kötü belediye yönetimi değil, Türkiye’nin gelmiş geçmiş en kötü yönetimidir. Belediye’de karar alınmadan, kişisel kaprisler uğruna iş yapmak, padişahlık döneminde kaldı. Öyle görünüyor ki belediye yıkılma dönemi yaşanıyor. Bunlar son çırpınışlar. Artık ellerine bulaşan çamurlar her yeri kirletiyor. İnsan düşünmez mi bu sorumluluktan biz nasıl kurtulacağız? Diye. Bu halkın cebinden alınan paralar ve boş işlerde yapılan harcamaların hesabı nasıl verilecek? Tüm Karacabey’i tepkiye davet ediyorum. Siz tepki göstermedikçe işler yolunda gitmez. Hak etmeyen kişiler istediği her şeyi yaparlar. Herkes yöneticilerini seçmekte özgürdür. Eğer işler yolunda değilse tepki göstermek özgürlüktür. Haydi, Karacabey susma…
***
Türkiye Cumhuriyeti (Fatma Kara)
Teşekkür ederim Fatma kardeşim. İşte bizlerin senin gibi insanlara ihtiyacı var. Sen ve senin gibi insanlar oldukça bizleri ve Cumhuriyetimizi kimse elimizden alamaz. Seni tebrik eder, saygılarımı sunarım.
***
Türkiye Cumhuriyeti (Fatma Kara)
Uğruna su gibi kanını döküp, can veren şehitlerimizin bakışlarının üzerimizde olduğunu unutmayalım. Bu güzelim cennet vatanı; birlik, beraberlikle kuran M.Kemal ATATÜRK, şu anda en çok bunu isterdi muhakkak.
***
Grev kullanıcıyı vurdu
Lütfen biri dur desin bu greve. Telefonlar, özellikle fabrika hatları çalışmıyor. Karacabey Telekom’a başvuruyoruz, Bursa’dan ekip gelirse yapar diyorlar. Grev hakkınız ama haberleşme de bizim hakkımız. Biz nasıl size saygı gösteriyorsak, siz de bu halka aynı saygıyı gösterin.
***
Cömert Başkan
Ergün Koç, gelmiş geçmiş en berbat belediye başkanıdır. Karacabey için, bilinmeyen yönlerini kim, nasıl ortaya çıkaracak? Merakla bekliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.