Alo Meltem

Alo Meltem
Siyaset dinozorları yangından mal mı kaçırıyor?
AK PARTİ Karacabey Yönetimi elini çabuk tutsun. Sedat Karakaşlar ve Dündar Efe’ye Ak Partiye geçmeleri için teklif götürülsün.
***
Cömert Başkan
Gördünüz mü arkadaşlar? 10 ton suya niye 50 milyon lira fatura geldiğini… Yazıklar olsun bunların anlayışına bir de 250 milyon liraya su saatlerini değiştirecekler. Bu parayı senede su parası olarak veremeyecek vatandaş var. Herkes Sedat Karakaş gibi değil ki, yazın Erdek’te tatil yapıp orayla kıyaslasın.
***
Seyyar Pazarcılar Derneği kaynıyor
Bu pazarcılar da çok bağırıyorlar azizim. Hem tırmalıyorlar hem de bağırıyorlar. Daha ne istiyorsunuz. 3’e alıp 9’a satıyorsunuz. Biraz insaf.
***
AK Parti iftar yemeğinde gövde gösterisi
AK Parti çalışıyor. Faaliyetleri tam gaz. Diğer partilere ne oldu. Onlar kapandı mı yoksa? % 57 oy alan muhalefet nerede? Pes ettilerse, istifa etsinler. Asıl kan değişimi muhalefette, özellikle CHP’de olmalı. CHP feshedilip, her kesimin katılımıyla yeniden yapılanmalı.
14 Eylül eğitimcileri Ramazan’da bütünleşti
14 Eylül İlköğretim Okulu içine kapanmış gibi bir durum sergiliyor. Hiçbir etkinliğini göremiyoruz. Okul idarecilerinden mi kaynaklanıyor nedir? Daha faal olsunlar.
***
Siyaset dinozorları yangından mal mı kaçırıyor?
Şu Karacabeylilerin haline bak. Siyasetçi diye ön plana çıkardıkları, seçtikleri kişiler; Dündar, Sedat, Şaban, Ergün gibi kişiler mi olmalı? Karacabey’deki insan kalitesi bu mu? Taaa Türkiye’nin öteki ucundan gelmiş kişiler bile Karacabey’deki siyasi yapılanmada yer alırken, Karacabeyliler nerede? Bu pısırıklık neden?
***
Cömert Başkan
Başkan bu kadar parayı nereden buluyor? Bu kadar geliri mi var? Değirmenin suyu nereden geliyor? Bu memleketin sahibi yok mu? Bir sözüm de Belediye’de çalışıp da bu tür durumlara şahit ve alet olanlara. Neden gidip devletin savcılarına doğruları ve suçluları anlatmıyorlar?
***
Cömert Başkan
Ergün Koç ve Belediye’nin tüm fonksiyonları artık bitmiştir. Geride kalan 4 yıl da Karacabey için yaşanmış büyük bir fiyaskodan başka bir şey değil. Üstü zaten kapalı olan pazaryerini yıkıp yine üzerini kapatıp bize sanki büyük bir proje gerçekleştirmiş gibi söz edenler kimi kandırıyor. Biz gerçek projeler, dürüst yönetimler istiyoruz, eğer yaptıklarınla değil, yapamadıklarınla konuşuluyorsan ve bu kadar çok işlere bulaşmış bir belediyenin hala başında durabiliyorsan, en fazla bir yıl daha. Karacabey seni unutmayacak Ergün başkan ama nasıl unutmayacak…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.