Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz

Efe’nin DYP yöneticilerini eleştirmesine yanıt geldi:
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Karacabey Belediye Encümen seçimlerindeki ilginç gelişmelerden sonra Partiden ihraç istemiyle Haysiyet Divanı’na gönderilen Dündar Efe’nin DYP yöneticilerini sert bir dille eleştirmesine yanıt geldi.
DYP İl Genel Meclisi Üyesi ve partinin İlçe 2. Başkanı Zeki Gülan, Meltem Gazetesi’nin 08 Ekim 2007 tarihli sayısındaki Dündar Efe’nin “Siyaset Dinozorları Yangından Mal mı Kaçırıyor” başlıklı demecini üzüntüyle okuduklarını ve “Talihsiz bir açıklama” diye nitelendirdi.
Dündar Efe’nin kapalı kapılar ardında ne yapmak istediğine bir anlam veremediklerini belirten Zeki Gülan, “Partimizin felsefesine uymayan davranışlar karşısında yapılması gereken yapılmıştır: 30 yıllık partici olduğunu söyleyen arkadaşımızın öncelikle gurup kararlarına göre hareket etmesi gerekmiyor mu?
Komisyon seçimlerine katılmayıp, AKP’li meclis üyelerinin oylarıyla encümene atlamanın değerlendirmesi yapılıyor?
Bunlar DYP felsefesine yakışır mı? Tutarlı olmanız gerekmiyor mu?
Arkadaşımız biraz unutkan olacak ki, birçok partilimizin istememesine karşın, kendisini Belediye Meclis Üyeliği listesine kimin yazdırdığını bile pek hatırlamıyor.
Kıratlı bayrağı masaya kendisinin raptiyelediğini söylerken, kapasitesini ve gerçek yerini tanımlamış olması çok doğrudur. Doğru söze ne denir? Kısaca, DYP’de görev istenmez, verilir! Ayinesi işti kişinin, lafa bakılmaz” diye konuştu.
Gülan, bu tür gelişmeleri beklemediklerini ve talihsizlikle değerlendirdiklerini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.