Ali Özkan’dan Bursa Tarım İl Müdürü Yıldız’a ziyaret

*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü görevine atanan Hacı Dursun Yıldız’a, ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

 *Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ziyarette, belediye ve Bursa Tarım İl Müdürlüğü arasında geliştirilecek ortak projelerin, ülke tarımına kazandıracağı dinamizmin önemine vurgu yapıldı.

 Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü görevine atanan Hacı Dursun Yıldız’a, ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

 Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ziyarette, belediye ve tarım il müdürlüğü arasında geliştirilecek ortak projeler masaya yatırılırken, ülke tarımına yön veren en önemli yörelerden biri olan Karacabey’de hayata geçirilecek uygulamaların, tarım ve hayvancılığa kazandıracağı ivmeye vurgu yapıldı.

 Ülke tarımına dinamizm katacak

 Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, ülke tarım ve hayvancılığına yüzyıllardır öncülük eden en önemli yörelerden olan Karacabey tarım ve hayvancılığının, tüm Bursa ve Güney Marmara Bölgesi’nin lokomotifi konumunda olduğuna dikkat çekildi.

 Görüşmede, Bursa Tarım İl Müdürlüğü ve Karacabey Belediyesi iş birliği ile hayata geçirilecek projelerin, ekonomik ve kültürel anlamda ilçeye kazandıracağı yeni değerlere de vurgu yapıldı.

 Başkan Ali Özkan ayrıca, Hacı Dursun Yıldız’a tüm ilçe halkı adına görevinde başarı dileyerek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.