Ali Özkan, muhtarlarla buluştu

*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 85 Mahalle Muhtarı ile istişare toplantısı düzenleyerek mahallelerinde gerçekleştirilen ve planlanan yatırımlarla ilgili konuları masaya yatırdı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; Karacabey’in gelişim vizyonunu istişare etmek ve çözüm odaklı belediyecilik hedeflerini paylaşmak üzere muhtarlar ile Atatürk Kültür Parkı’nda bir araya geldi.
Geniş katılımlı olarak planlanan toplantıya; Ak Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Yetişkan Keskin, BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Hakan Kaya, Muhtarlar Derneği Başkanı Kemalettin Vural, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ile 85 Mahalle Muhtarı katıldı.
Birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından söz alan Özkan; “Öncelikli olarak Karacabey’in gelişimi için canla başla çalışan tüm muhtarlarıma bu etkinliğe katılımları için teşekkür ediyorum. Periyodik istişare toplantılarımızı ilk günden beri sürdürüyoruz. Sürdürmeye de devam edeceğiz. Çözüm odaklı ve imkânlar dâhilinde en iyi hizmeti vatandaşımıza ulaştırmakla yükümlüyüz. Vizyon belediyeciliği ortaya koyarak örnek alınan çalışmalara imza atıyoruz. Bu anlayışımız da şükürler olsun ki karşılık buluyor. Çalışmalarımız birçok farklı kurumun çalışma alanları ile de birlikte yürüdüğü için ilgili kurumları da bu toplantılara davet ediyoruz. Bahane değil iş üreten bir anlayıştayız” dedi.
Karacabey’in geniş bir coğrafyaya yayılmış ve sürekli büyüyen bir ilçe olduğunu belirten Ali Özkan ayrıca ulaşım, alt yapı, yol, su, muhtarlık binaları, köy hizmet binaları, düğün salonları, kanalizasyon ve ilaçlama gibi alanlarda ortaya çıkan sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulması adına tüm çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini de ifade etti.
Özkan’ın konuşmasının ardından muhtarlar sırasıyla söz alarak sorunları ve çözüm önerilerini ilettiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.