Ali Özkan: “Bütçemizin Büyük Kısmıyla Eğitime Destek Veriyoruz”

* Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hikmet Tetik, ilçede Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için 5 milyonluk yatırıma imza atarak, bölgeyi önemli bir eğitim üssü haline getiren Karacabey Belediyesi’ne, teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

* Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan, “Yaptığımız icraatlarda, eğitimi ayrı bir tarafta tutuyoruz. Geleceğimizin daha parlak olması için eğitimi somut adımlarla desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Karacabey Belediyesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için yakın dönemde 5 milyonluk yatırıma imza atmış ve bölgeyi adeta parlayan eğitim çatılarından biri haline getirmişti.

Bu gelişmenin ardından, Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hikmet Tetik, önceki gün gerçekleştirdiği ziyarette, bölgedeki eğitim faaliyetlerine desteklerinden ötürü Başkan Ali Özkan’a teşekkür plaketi takdim etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Nurdan Bayır ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, belediyenin desteğinden duydukları memnuniyeti ileten Okul Müdürü Tetik, öğrenciler ve velileri adına kendisine teşekkür etti.

Eğitime Daima Öncelik Veriyoruz

Başkan Ali Özkan da ziyarette yaptığı konuşmada, “Bizler yaptığımız icraatlarda, eğitimi daima ayrı bir tarafta tutuyoruz. Geleceğimizin daha parlak olması hedefiyle, yıllık bütçemizin önemli bir bölümünde, somut yatırımlar çerçevesinde eğitim faaliyetlerini destekliyoruz. Bu kapsamda, sizlerden gelen bu teşekkür ziyareti bizleri daha da onurlandırdı. Umuyoruz ki bölgenin parlayan yıldızı olan bu okulumuzda çalışan öğrencilerimiz de bu sunduğumuz imkânlarımızı taçlandırmaya devam edecekler” dedi.

Öte yandan ziyaretin sonunda Başkan Ali Özkan’a plaket takdim edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.