Ali Koyuncu’dan “Öğretmenler Günü” mesajı

Ali Koyuncu’dan “Öğretmenler Günü” mesajı
Öğretmenlerimiz, toplumların yarınlara güvenle bakabilmeleri, gelecekleri garanti altına alabilmeleri için varlığına ihtiyaç duyulan en önemli kişilerdir.
Yurdun her köşesinde görev yaparken, karşılaştığı ekonomik ve sosyal sorunlar karşısında bile, çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlama idealinden taviz vermeyen öğretmenlerimizin hakkı ödenemez.
Ülkemizin muasır medeniyetlerin üzerine çıkma idealini gerçekleştirmede en büyük görevi üstlenen öğretmenlerimizin çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir.
Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin yaptıkları işi daha rahat ve güzel yapabilmeleri için onlara hem özel, hem de iş hayatlarında hak ettiği desteği vermeliyiz. Tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü”nü kutluyor, onlara başarı ve mutluluklar diliyorum. Bu vesileyle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anarken, emekli olan öğretmenlerimize aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diler, saygılarımı sunarım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.