ALİ KOÇ’TAN ATATÜRK YARATMAK

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

“Değişim”…”Dip Dalgası “…”Dostluk Gelecek “…
Ali Koç, Fenerbahçe Başkanlığına gelmeden önce ve geldikten sonra kullanılan “pembe sözcükler “…Tayyip Erdoğan ‘ın iktidarı öncesi ve ilk yıllarında kullanılan da bu sözcükler… Bu söylemler neo-liberalizmin, kapitalizmin iktidar değişikliği istediği ülkelerde medya aracılığıyla pompaladığı sözcükler. Hatta buna “Turuncu Devrim” de diyebiliriz. ( Turuncu Devrim : Abd kaynaklı açık ve gizli kuruluşlardan gerek maddi kaynak sağlanan siyasi partiler aracılığıyla gerekse silahlı destekle yapılan, iktidar değişiklikleri ). Ali Koç ‘un Başkanlığına iki açıdan bakacağız. İlki “Fenerbahçe nefreti” ki ; bu tam anlamıyla beyinlere enjekte edilmiş, katmerli bir yalandır. İkincisi Akp “Aziz Yıldırım”ı destekliyordu, tezgâhı.
Son 30 yıldır, basındaki liboş takımı, fetöcü kalemşörler, bağnaz spor yazarları “efendim, Fenerbahçe yaptıklarıyla nefret yayıyor” yalanını pompaladılar. Ana başlıklarıyla kısa kısa son 30 yılın akılda kalanlarını sıralayalım…
– Fetö, sportif alanda hangi takımlara sızdı?
– Doping, hileli transfer, hülle transfer hangi kulüpler tarafından yapıldı?
– Derin Devlet adlı Amerikancı yapının temsilcisi Mehmet Ağar hangi kulübün Başkanı gibi davrandı, hangi kulübün Başkanından önce geldi?
– Hangi kulüplerin kurultayları mafya tarafından basıldı ? (Şimdi o mafya temsilcisi Devlet Bahçeli tarafından afla dışarı salınmak isteniyor. Hapishanede ziyaret ediliyor )
– Hangi kulüplerin kurultaylarında “Mustafa Kemal ‘in Aslerkeriyiz” diyenler tartaklanarak dışarı atıldı?
– Hangi kulüpler bir yemekle kupaları paylaştı?
– Hangi kulüpler şampiyonun ve küme düşenin belirlenmesinde saha içi ve saha dışı etkin rol oynadı?
– Hangi kulüplerin vergi borçları silindi?
– Hangi kulübün borsa manipülasyonu örtüldü?
– 2 Milyar Dolarlık borçlarına karşın “Akp hükümeti ” Avrupa ‘da oynayabilmesi için garantör olduğu kulüpler hangileridir?
– Örtülü ödenekten yararlanan kulüpler hangileridir?
– “Lige ince ayar yapılarak, 3 Temmuz kumpası” yaşatılan kulüp hangisidir ?
– “Aman o takım güçlensin” denilerek hülle transferler -kolaycacık- hangi kulüplerin arasında yapıldı?
– Hangi kulübün “teşvik primi verdiği belgesi ” kumpasçı savcı Mehmet Berk tarafından hasıraltı edildi?
– Hangi kulüplerin -şike, teşvik primleri- futbolcularının itirafına karşın mahkemelere taşıtılmadı? İfadelerinin alınmasına engel olundu ?
– Hangi kulübün Başkanı şampiyon oldukları sezondan sonra “Kulübüm şike yapmadı diyemem ” demesine karşın yargılanmadı?
TÜM BUNLARDAN EN ÇOK ZARARI HANGİ KULÜP GÖRDÜ?
Gelelim Aziz Yıldırım ‘ı Akp destekledi; kuyruklu yalanına.
– Yukarıda sayılan gerçeklerin yüzde 80’i Akp döneminde oldu, Akp’nin birlikte yürüdüğü fetö tarafından daha 90’ların başında başladı.
– Akp’nin kurucularını 90’ların sonunda yönetime sokturmayan Aziz Yıldırım ve kurultay üyeleridir.
– Fenerbahçe ‘nin Dereağzı Tesislerini ve Fenerbahçe Burnundaki mal varlığına fetö ile birlikte Akp’li belediyeler el koymaya kalkmıştır. Aziz Yıldırım bunun için büyük bir savaş vermiştir.
– Kurşunlanan sporcular Fenerbahçeli, Başkanı Aziz Yıldırım, gözaltına alınanı serbest bırakan ve suçluları bulamayan Akp’dir.
– 3 Temmuz kumpasının göbeğinde Fetö ile birlikte Akp’li Bakan ve milletvekilleri vardır. (İnce ayarcı Bakan- Söz o kupa Trabzon ‘a gelecek diyen milletvekilleri )
– Fenerbahçe ‘ye mali baskın düzenleyip belgeleri didik didik edip bir şey bulamayan Akp hükümetidir. Aynı Akp teşvik primi belgesini, borsa manipulasyonunu hasıraltı etmiştir.
– Akp rakiplerine Devlet bütçesinden stad yaparak stad gelirlerini yükseltirken Fenerbahçe bu adaletsizlikten en büyük zararı görendir.
– 3 Temmuz kumpasının en çok saldıran basın grubu Akp’li dir.
– Hâlâ Fenerbahçe ‘ye en çok saldıran yine Akp’li görsel ve yazılı basındır.
– Beraat kararının aylar geçmesine karşın hâlâ “yazılmamasının” altında Akp’nin parmağı çok açıktır. ( Seçim öncesi iğrenç bir dedikodu yayıldı. Sözüm ona tam seçim haftası “karar açıklanıp” Aziz Yıldırım ‘a kıyak yapılacakmışşş )
– Rakipleri abdesthane ibriği gibi dizilip (sporcularıyla hemde) Akp’ye biat ederken başarı elde edilen branşlar dışında “dizilmeyen” Fenerbahçe ‘dir.
– 19 aydır sosyal medya ile Ali Koç adı kullanılarak Aziz Yıldırım üzerinden Fenerbahçe ‘ye küfürler ve hakaretler yağdırılmış. Aziz Yıldırım bu kaynakları bulmuş, Akp hükümetine vermiş. Ancak Akp hükümeti kılını bile kıpırdatmamıştır.
EVET AZİZ YILDIRIM’IN ÇOK BÜYÜK YANLIŞLARI VARDIR
Ancak Aziz Yıldırım ‘ın Türk Sporuna “sportif ahlaksızlığı” , “Yalakalığı” , “Derin Devleti” , “Fetöyü” , “Lig sizin, Kupa Bizimi” , “Hülle Transferleri” , “Borsa Manipülasyonunu” , ” Vergi Kaçırmayı ” , “Akp’ye yanaşmayı”
DEĞİL;
“Cumhuriyetin Son Kalesi Fenerbahçe ‘nin ” direnmesinin Başkanı olmayı seçmiştir. Ve şimdi…Ne yazık ki Değerli Yazarım Mecit Ünal ‘ın deyimiyle “Turuncu Devrimle” Akp-Liberalizm -Kapitalizm FENERBAHÇE ‘yi 3 Haziran ‘da İŞGAL ETMİŞTİR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.