AKP’nin tek isteği yoksul Türkiye

Demokrat Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Dağlı, AK Parti’nin demokrasinin D’sini, laikliğin L’sini ağzına bile almadığını, ancak zoru görünce demokrasi ve laiklik adına nutuklar atmaya çalıştığını iddia etti.
“Ülkemizin üzerinde oynanan kirli oyunların birer birer ortaya çıktığı şu günlerde, halkımızın yalana ve masallara dayalı siyaset ile ne hale düşürülmek istendiği gün gibi ortadadır” diye sözlerine başlayan Demokrat Parti Karacabey Gençlik Kolları Başkanı Murat Dağlı, “Ankara dışına çıkmadan siyaset yapmaya çalışan zihniyet sahipleri esnafın, çiftçinin, işçinin ve memurun yanına inip nasıl bir ekonomik sıkıntının içinde olduğunu görseler acaba akşam evlerinde rahat yatabilecekler mi?
Çiftçinin daha mahsulünü bile üretmeden; mazota, gübreye, suya zam yapıldı. Üreticiden alınan mahsulün fiyatı altı yıldır aynı. Mutfaktaki tencerede aş yerine zam kaynıyor. Pirinç, buğday, yağ, salça yüzde 100′ün üzerinde zamlandı. AKP iktidarı ülkede enflasyon yok. Halk refahı ve huzuru yerine diyor. Daha düne kadar demokrasinin D’sini, laikliğin L’sini ağzınıza bile almadınız. Bugün zoru görünce demokrasi ve laiklik savunucusu oldunuz. Ne acıdır ki; ülke ekonomik ve sosyal kaoslarla uçurumun kenarına sürüklemektedir.
60 yıldan beri bu devletin tek temeli vardır. O da Demokrat Partidir. Her taşın altına hiç korkmadan elimizi sokmasını bildik, boğazımızdan hak etmediğimiz hiçbir lokma geçmedi. Bayar, Menderes, Demirel ve Çiller’le dün olduğu gibi bugün de Soylu ile hiçbir ilkemizi, hiçbir anlayışımız değiştirmeden içimizdeki memleket aşkından hiçbir şey kaybetmeden yola devam ediyoruz.
Nasıl ki Adalet Parti ve Doğru Yol Partisi iktidarında çiftçimizin sahip olduğu traktörler, tarlalar, tarım aletleri veya işçi, memur ile esnafımızın ulaştığı refah düzeyinde elde ettiği bütün kazanımları bu gün AKP iktidarı teker teker satılmaktadır. Yoksullaştırılan insanlara da sadaka ekonomisi uygulanıp sandıkta oy avcılığı yapılmaktadır. Artık AKP iktidarına dur deme zamanı gelmiştir.
Sözümüz her zaman halkımızın geleceğine atılan imza olmuştur Demokrat Parti iktidarında ülkemizin ve halkımızın kaybettiği herşey yeniden yerine koyulacaktır. Dün, bugün ve yarın her zaman olduğu gibi tek çıkar yol, tek doğru yol Demokrat Parti’dir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.