AKP’nin sokak iftarı doldu taştı

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Gazi Mahallesi'nde düzenlediği sokak iftarı yoğun ilgi gördü.

Gazi Mahallesi Şaypa Market yanında gerçekleşen iftara, AKP Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, İlçe Başkanı Mustafa Çelik, Müftü Hikmet Yazıcı, il ve ilçe yöneticileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Müftü Hikmet Yazıcı'nın dualarıyla açılan iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, tüm İslam âleminin Ramazan ayının hayırlı geçmesini diledi.

Ramazan ayının kardeşlik ve yardımlaşma ayı olduğunu vurgulayan Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım da, her zaman halkın yanında olduklarını dile getirdi.

AKP, Gazi Mahallesi dışında; 24 Temmuz 2013 Çarşamba günü Yenikaraağaç Köyü'nde, 31 Temmuz 2013 Çarşamba Sevgi Yolu'nda, 04 Ağustos 2013 Pazar Karakoca Köyü'nde ve 05 Ağustos 2013 Pazartesi günü de Emirsultan Mahallesi, Emirsultan Camii yanında iftar yemeği verecek.

Kutsal Ramazan ayında yoksullara ve zor durumda olanlara daha çok sahip çıkılması gerektiğine dikkat çeken vatandaşlar, iftar yemeklerini halkla bütünleşerek veren AKP'nin örnek alınması gerektiğini vurguladı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.