AKP’nin ilçe yönetimi belirlendi

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Mustafa Çelik'in belediye başkanlığına aday adayı olmasıyla görevine son verilen yönetim kurulu yeniden oluşturuldu.

İlçe Başkanlığına getirilen Murat Erol tarafından oluşturulan yönetim listesi, onay için AKP Genel Merkezine gönderildi. 

Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem tarafından onaylanan, Murat Erol başkanlığındaki yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı:

Gültekin Saygısever, Erhan Erdem, Fatma Özkan, Eser Tunay, Osman Özarslan, Sait Mete Sökmen, Mustafa Matlı, Halil Kaya, Tamer Mırza, Ahmet Gülsoy, Ayhan Özden, Erol Şen, Esat Çelik, Fahrettin Dengiz, Hakan Ayşavkı, Hakan Pullu, Hasan Avşar, Kadir Sevik, Mehmet Polat, Meliha Yumitkan, Murat Karaçoban, Sibel Bilgin, Ünal Kuvan, Yüksel Cesur. 

Yönetim kurulunun hafta içnde toplanarak görev dağılımı yapacağı ve ihtisas komisyonlarını belirleyeceği öğrenildi.

AKP'nin çiçeği burnundaki yeni İlçe Başkanı Murat Erol, “Genç ve dinamik bir yönetim oluşturduk. Herkesi kucaklayacak olan yeni yönetici arkadaşlarla kolları sıvadık. Yerel seçimleri kazanıncaya kadar durmak yok. Belediye Başkanı adayımızın belirlenmesinden sonra çalışma tempomuzu daha da arttıracağız. Ankara'nın nimetlerini Karacabey'e taşıyacak bir başkanı iş başına getirebilmek için hiç birimiz özveriden kaçınmayacağız ve gece gündüz koşturacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.