AKP’den “Siyaset Akademisi”ne davet

 

Karacabey ve Mustafakemalpaşa Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilatları, “Siyaset Akademisi” etkinliği başlatıyor.

Nisan ayında start alacak olan etkinlikte; siyaset, hukuk, yerel yönetimler, büyükşehir yasası, kişisel gelişim, deneyim paylaşım, hitabet ve liderlik konularında eğitimlerin verileceği bildirildi.

İlçe Teşkilatları ARGE (Araştırma-Geliştirme) Başkanlıkları'nca ortaklaşa düzenlenen eğitim çalışmalarında, uzman akademisyenler tarafından verilen ders ve sunumlarla geleceğin yönetici ve siyasetçilerinin yetişmesi planlanıyor.

Toplam 16 saatten oluşan ve iki ay sürecek etkinliğin Mustafakemalpaşa'da Nisan ayı ortalarında start alacağı bildirilirken, Karacabeyli katılımcılar için de ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacağı belirtildi.

Siyaset Akademisi katılımcılarına, sınavlar sonucu sertifikalarının verileceği ve katılım ücretinin de yaklaşık 150 TL civarında olacağı açıklandı. Eğitimler için ayrıca, gençlere ve kadınlara da indirim uygulanacağının altı çizildi.

Partili-partisiz komşu iki ilçe halkını, Siyaset Akademisine davet eden AK Parti Karacabey Teşkilatı ARGE Başkanı İsmail Ülker ile yardımcısı Eser Tünay, “Siyaset ve kişisel gelişim konulu böylesine önemli bir etkinlik yöremizde ilk kez düzenleniyor. Eğitimin devam eden bir olgu ve öğrenmenin süreklilik istediği gerçeğinden hareketle, Türkiye'nin tanınmış simaları ve Akademisyenleri ile buluşma fırsatının kaçırılmaması gerektiğine inanıyoruz. Başvuru formları için katılımcıları AK Parti İlçe Başkanlığımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.