AKP ve MHP Başkanlarından ortak açıklama

Karacabey AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hilmi Kaya ortak basın açıklaması yaptı. Ergün Koç’un kendisine adaylıktan çekilmesi için para teklif edildiğini söylemesi üzerine İşcan ve Kaya’dan sert tepki geldi.
AKP ve MHP İlçe Başkanları İşcan ve Kaya’nın açıklamalarında şu ifadeler yer aldı;
“Ülkemizde, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlere az bir süre kala “Güzellikler Kenti” Karacabey’de, siyasette bulunmasını istemediğimiz kirli bir takım yaklaşımlar ile karşı karşıya kalmış durumdayız.
Yabancı ülkeler tarafından oynanan bir sürü ayak oyununa rağmen beka mücadelesi veren ve dış kaynaklı tüm saldırıları püskürten milli bir mücadele döneminde ilçemizde meydana gelen ve bizleri derinden üzen siyasi oyunları esefle kınadığımızı ifade etmek istiyoruz.
Daha önce iddia olarak ortaya atılan ancak dün Demokrat Parti Adayı Ergün Koç’un kendi Facebook sayfasında yaptığı açıklama ile gerçek olduğu anlaşılan seçimden çekilmesi için kendi ifadesi ile çuval dolusu para teklif edilen bir seçim ortamı bizce ahlaksız ve çirkindir.
Ergün Koç bizzat kendi Facebook sayfasında şu ifadeleri yazmıştır. “Sizin benim üzerimden oy toplamaya çalışmanızın sebebi gittiğiniz yerlerdeki insanlara verecek bir selamınızın bile olmaması mı, anlatacak doğru dürüst bir projenizin olmaması mı, içinizi kemiren Ergün KOÇ korkusu mu yoksa yazı tura aday olmanız mı? Araya birilerini sokarak ve bir çuval para teklif ederek adaylıktan çekilmemi bu yüzden mi isteyecektiniz?”
Bu ve bunun gibi ahlaksızlıklarla anılan, adları FETÖ ile anılan bazı isimler ve yancıları bugün bizlere ahlak dersi vermeye çalışmaktadır. Seçimler, olaylar, kişiler gelip geçicidir. Ancak söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Bizler vatanımızın bekası için her zaman olduğu gibi inançla çalışmaya devam edeceğiz.
Cumhur İttifakı olarak, tamamen Karacabey’in ve ülkemizin geleceğine yapılacak yatırımlara odaklanmış durumdayız.
Her yönüyle gelişen ve büyüyen Türkiye’nin parlayan yıldızı olmaya aday Karacabey’imiz, yeni dönemde de inşallah yatırımlarla, projelerle, büyüme ivmesiyle adından söz ettirmeye devam edecek.
Karacabey’i geleceğe taşımak için bizler sorumluluk almaya ve kentimizi hak ettiği noktalara doğru, vatandaşlarımızdan aldığımız güçle taşımaya devam edeceğiz.
Rakiplerine para teklif ederek ahlaksızca hareket edenleri, önce Allah’a sonrasında da Karacabeyli hemşerilerimizin vicdanına havale ediyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.