Akkuş, “İYİ Parti’ye desteğimiz tamdır!”

Cumartesi günü Karacabey’e anlamlı bir ziyaret yapan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Millet İttifakı Adayı Ayhan Tayfur’u içtenlikle desteklediklerini açıkladı.
Öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret eden Akkuş, daha sonra arkadaşlarıyla birlikte İyi Parti İlçe Başkanlığına konuk oldu. Burada İYİ Parti İlçe Başkanı Erdem Uğur ile Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Süleyman Tuğ’un bütünlük içindeki Millet İttifakı çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Seçmenin yerel seçimlerde iktidarın kulağını çekerek önemli bir uyarı yapacağını belirten İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Türkiye’nin İzmir’den sonra Bursa, İstanbul ve Ankara’da da kabuk değiştireceğini ileri sürdü.
İktidarın güç zehirlenmesi içindeki ruh haliyle ülkeye ve halka zarar vermeye başladığına dikkat çeken Akkuş, “Mart’ın sonunda bahar olacak. Ülkemizin dört bir yanında çiçekler açacak. Karacabey’in yüzü gülecek. Bursa’nın yüzü gülecek. Ekonomik çıkmazdaki vatandaş sandığa giderek iktidar partisine, önemli bir uyarı yapacağını hissettiriyor. Vatandaş, kendisini yok sayan zihniyetin uygulamalarını düzeltmesi için sandıkta ders verecek. Bunun işaretlerini açıkça göstermeye başladı. 31 Mart’ta, Karacabey ve Bursa’daki Millet İttifakının halk zaferini hep birlikte göreceğiz. İyi Parti ile yapılan ittifak anlaşması çerçevesinde en uyumlu çalışmanın yapıldığı ilçelerin başında Karacabey geliyor. Millet İttifakı, Cumhuriyet Halk Partisi ile İYİ Parti arasında yapıldı. Buralardan aday olamayan bazı koltuk sevdalılarının Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Bozbey’in adını kullanarak siyasi rant sağlamaya çalışıyor. Seçmenimiz uyanık olmalıdır ve bu tuzaklara düşmemelidir. Her iki partimizin Bursa’da ve ilçelerdeki adayları bellidir. Bunların dışındakiler Millet İttifakı’nın adayı değildir. Gerçek partililerimizin, başka bir adaya destek vermeyeceklerine yürekten inanıyorum. İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu güzel vatanımız için ortak kaygıları vardır. Bu ülkede demokratik parlamenter rejimin geri getirilmesine inanmaktadırlar. Biz siyaseti toplumsal fayda üzerinden yapıyoruz. Nasıl ki Bursa’da Mustafa Bozbey’in arkasında yer alıyorsak, Karacabey’de de aynı anlayışla Ayhan Tayfur’un yanında kale gibi durmaktayız. Bursa’da Mustafa Bozbey’i, Karacabey’de Ayhan Tayfur’u Belediye Başkanı yapıncaya kadar mücadeleye özveriyle devam edeceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.
Hüseyin Akkuş’un konuşmasından sonra söz alan Karacabey Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, “Çalışmalarımız çok olumlu geçmektedir. Her iki ilçe örgütümüz birlikte, omuz omuza, son derece uyumlu çalışmaktadır. Özverili çalışmaların meyvelerini sandıkta göreceğiz. Halk, yalandan, talandan, kaos siyasetinden bıktı. Halk huzur ve iyi bir gelecek istiyor. 01 Nisan itibariyle Karacabey’i gülümseteceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Karacabey’i tüm dinamikleri ile birlikte yöneteceğiz. Karacabeylileri, insan ve memnuniyet odaklı yönetim anlayışı ile tanıştıracağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.