Akıllı sayaç kullanın, rahat edin!

Karacabey AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Bütçe Plan Komisyon Başkanı Şenol Erol, akıllı sayaç kullanan abonelerin, diğerlerine göre yüzde 15 oranında daha ucuz su kullanacaklarını belirtti.
            Yılda 6 kez gelen faturalardaki 4.50 TL’lik bakım ücretinin de alınmayacağına dikkat çeken Erol, akıllı sayaç kullanan işyerleri ve ev sahipleri ile kiracıların arasında su borcu sorunun olmayacağını dile getirdi.
            Şenol Erol, “Sayaç okuma anında evde bulunmayan abone sahiplerine, ‘Sayacını oku da gel’ gibi külfetler ortadan kalkacak. Ayrıca okuyup getirmeyen abone sahiplerine 2 ya da 3 dönemlik fatura birikimi oluşturulmayacak. Ödenmeyen su borçlarından dolayı abonelerin su kesilme sorunu ortadan kalkacak. Bununla ilgili de sık sık Meclise, ‘Af çıkarılsın’ gibi öneriler gelmeyecek.
Akıllı sayaç için Belediyemizde 24 saat su yüklemesi yapılmaktadır. Eski abone sahipleri, akıllı sayaca geçişte yatırdıkları teminat ücretleri, sayaç bedellerinden düşürüleceği gibi bunlar için vatandaşlarımıza abonelik halinde 10 eşit taksit yapılacak. Akıllı sayaç ücreti 270 TL’den 220 TL’ye düşürülmüştür” diyerek sözlerini noktaladı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.