AK Parti’ye ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretleri sürüyor

Ertem İşcan Başkanlığı’nda yenilenen Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi’ne ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor.
Önceki günde Memur-Sen Konferedasyonu’na bağlı Birlik Haber-Sen Bursa Şube Başkanı Sabri Uğur, Karacabey Şube Başkanı Ali Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ve yönetimine “Hayırlı Olsun” ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Birlik Haber-Sen yöneticileri Başkan İşcan ve yönetimine başarı dileklerini ileterek, istişarede bulundu.
Birlik Haber-Sen’in ardından İşcan’ın konukları Sağlık-Sen Bursa İl Başkanı Gükhan Yünkül ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Çiçekel oldu. Sağlık-Sen Karacabey İlçe Temsilcisi Fatih Alpaslan ve ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, İşcan ve ekibine hayırlı olsun dileklerini ileten Sağlık-Sen’liler, “Her zaman hükümetinizin doğru politikalarının yanındayız. Ülkemizin birlik ve beraberliğini korumak için elimizden ne geliyorsa AK Parti hükümetiyle birlikte yapmaya hazırız.” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan’da ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Birlik Haber-Sen ve Sağlık-Sen yöneticilerine teşekkürlerini iletti. İşcan, “Bu görevi Rabbim bizlere ve yönetimimize nasip eyledi. Karacabey’imizin, Bursa’mızın, ülkemizin ve İslam aleminin bizlerden beklentileri var. Bizlerde tüm kesimlerle bu ülke için taşı taş üstüne koymak için birlikte yol yürümek isteyen kim varsa hep birlikte bu işi götüreceğiz. Güçlü bir teşkilat yapımız var, Allah’ın izni ile tüm gerekenler el birliği ile yapılacaktır” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.