AK Partili kadınlar “Tıp Bayramı”nı unutmadı!

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, sağlıklı bir hayatın insanların vazgeçemeyecekleri temel bir hak olduğunu belirterek, kaliteli ve güzel bir sağlık hizmetinden yararlanmasında büyük emeği bulunan sağlık çalışanlarının gününü kutladı.

AK Parti olarak, gece gündüz demeden her koşulda büyük özveri ve heyecanla görev yapan doktorların ve sağlık personelinin rahat bir şekilde hizmet verebilmesinin sağladıklarını belirten Özenli, şunları kaydetti: “Sağlıkta görev alan arkadaşlarımızın bütün çabası hastalanan insanları en hızlı şekilde sağlığına kavuşturmak ve sağlıklı olan insanların da sağlığını korumaktır. AK Parti iktidarında Türkiye'de birçok alanda olduğu gibi sağlık hizmetleri alanında da önemli başarılara imza atıldı. Ayrıca sağlıkta kalitenin ve hizmet ağının geliştirilmesine yönelik çalışmalar da kesintisiz sürdürülmektedir. Karacabey Devlet Hastanemizin de etkin hizmet verebilmesi için gerekenler yapılacaktır.”

Karacabey Devlet Hastanesi Başhekimi Yavuz Kaan Bütün ise, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Kadın Kolları’na teşekkür etti. Başhekim Bütün, Karacabey Devlet Hastanesi olarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunma gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.

AK Parti yöneticileri, Devlet Hastanesi ziyaretinin ardından 1 Nolu Uluabatlı Hasan Aile Sağlığı Merkezi’ne giderek görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarının da gününü kutladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.