AK Parti’den yeni yıl mesajı

Karacabey AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, yayınladığı mesajla ilçe halkının yeni yılını kutladı.

2014 yılının Karacabeylilere ve insanlık âlemine hayırlar getirmesini temenni eden Erol, siyasetin insana hizmet amacıyla yürütülen kutsal bir görev olduğunun dile getirdi. Erol, yerel seçim çalışmalarının tüm partiler arasında centilmence ve kardeşçe yürütülen bir yarış olması gerektiğini vurguladı.

Geçmiş dönemlerde Karacabey için önemli hizmetlere imza atan merhum İbrahim Agay, Mustafa Çorlu, Ömer İşcan, Orhan Karabaş gibi önemli isimleri herkesin minnet ve şükranla yâd ettiğini dile getiren Erol, yeni yıl mesajında şu görüşlere yer verdi.

“Karacabey halkının 2014 yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Acısıyla, sevinciyle bir seneyi daha geride bıraktık. 2014 yılı başta Karacabey’imiz ve ülkemiz için umarım hayırlara vesile olur. Mart ayı sonunda yapılacak olan yerel seçimlerde ilçemizdeki partilerden, yerel yönetimlere aday gösterilen birbirinden değerli arkadaşlarımıza başarı diliyorum.

Yaklaşık 3 aydır ilçe başkanı olarak görev yaptığım Adalet ve Kalkınma Partisi, yerel seçimlerin en iddialı partisidir. 1 Ocak 2014 tarihi itibarıyla resmen başlayacak olan yerel seçim sürecinde, yarışının her zaman olduğundan daha seviyeli ve kardeşlik ortamında geçmesi yürekten istiyorum.

Tüm siyasi partiler ve adayları yerel seçimde ilçemiz için bir şeyler yapma arzusu ile yarışacak. Bu sürecin sonunda bir aday ipi göğüsleyecek ve belediye başkanı olacak. Kendisine oy vermeyenlerinde başkanı olacak ve parti rozetini bir kenara bırakıp Karacabey için çalışacaktır.

Siyaset bir yarış olduğu kadar bilhassa bizim gibi ilçelerde bir vefa örneği de olmalıdır. Yakın zamanlarda kaybettiğimiz ilçemizin siyasetçilerini birçoğumuz minnetle hatırlıyor. Ebediyete intikal etmiş Karacabey sevdalısı siyasetçilerin son yolculuklarında yine en ön saflarda tüm siyasilerimizin omuz omuza yürüdüğü de hepimizin gururudur. Merhum İbrahim Agay, Mustafa Çorlu, Ömer İşcan, Orhan Karabaş gibi Karacabey’e önemli hizmetlerde bulunmuş siyasetçilerimiz ve yine birlikte meclis üyeliği yapma onuruna eriştiğimiz merhum Yüksel Arda ile merhum Kemal Çeltik gibi bir çırpıda akla gelen ama artık aramızda olmayan değerli dostlarımızı da bir kez daha şükran ve minnetle anıyor, mekanları cennet olsun diyoruz.

Karacabey hepimizin. Bu şehre sahip çıkmak da hepimizin görevi. Yerel siyasetçiler olarak Karacabey’e hizmet için var olduğumuzun ve sorumluluklarımızın da bir kat daha fazla olduğunun bilinci ile hareket ederek, önce insan fikri çerçevesinde siyaset yapmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle 2014 yılının tüm Karacabey halkı ve insanlık alemine hayırlar getirmesini temenni ediyor ve AK Parti İlçe Teşkilatı adına halkımızın yeni yılını kutluyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.