AK Parti’den “Sevgi yürüyüşü”ne davet

Karacabey AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, “Geleneksel Sevgi Yürüyüşü”nün yarın saat 14.00’de Ulu Camii önünden başlayacağını belirterek, “AK Parti davasına gönül vermiş tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, partisinin “Geleneksel Sevgi Yürüyüşü”nün yarın saat 14.00’de yapılacağını duyurdu. Yürüyüşün, Ulu Camii önünden başlayacağını açıklayan Murat Erol, “AK Parti iktidara geldiği 2002 yılından bu yana yaptığı hizmetler ile milletin partisi kimliğiyle yine yüzünü halkına dönmüş ve milletinin yüzünü güldürmeye devam etmiştir. 12,5 yıllık iktidarlık sürecinde hizmet kervanına her gün bir yenilerini katarak Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için gece gündüz çalışmalarına devam etmiş ve edecektir.
Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun ‘Bu kutlu davanın birer neferi olmak adına, yeryüzü mazlumlarının sesi, kimsesizlerin kimsesi olan ve dünyanın çarpık düzenine baş kaldıran AK Parti’nin iç ve dış mihraklara karşı verdiği bu çetin mücadelede, yeni Türkiye’nin inşasının anahtarı olan yeni anayasa, başkanlık sistemi ile ülkemiz insanının samimi değerlerini sermayeleştiren paralel çete ve ülkemize kastetmeye çalışan tüm unsurlar ile mücadelede çözüm süreci’ gibi hayati konularda milletin sesi olmak ve tüm bu süreçlere omuz vermek adına Sevgi Yürüyüşümüze tüm dava arkadaşlarımızı bekliyoruz.
Her zaman duruşunu milletten, milletimizin derin birikiminden alan Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Prof. Ahmet Davutoğlu ile AK Parti ye gönül vermiş, bu davaya kendini adamış Türkiye sevdalılarıyla birlikte aynı hedefe yürümek bizler için bir tarih borcudur. Gelecek sorumluluğudur. Onurdur. Ülkemizdeki yatırımların ve istikrarın davamı için 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde içimizden biri olan Milletvekilimiz Sayın Önder Matlı’yı Ankara’da daha güçlü kılmak için Karacabey’den daha güçlü bir destek bekliyoruz.
Pazar günü yapılacak olan seçimlerin huzur içerisinde geçmesini ve ülkemize hayırlı olmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.