AK Parti’den ova köyleri çıkarması

Karacabey'de geçtiğimiz haftalarda meydana gelen yağışlar sonrası büyük zarara uğrayan Beylik, Hamidiye ve İsmetpaşa köylerindeki çiftçileri ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, mağduriyetin giderilmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

Beraberinde AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu ve parti yöneticiyle birlikte köyleri ziyaret eden Milletvekili Matlı, yağmur afetinden zarar gören tarlalarda incelemelerde bulundu.

Yağmur sonrası ürünlerinin perişan olduğunu ve büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getiren çiftçileri dinleyen Matlı, mağduriyetin giderilmesi için Tarım Bakanlığı ve Tarsim nezdinde başlatılan girişimlerin titizlikle takip edileceği sözünü verdi.

Ziyaretin daha sonraki bölümünde ova köyleri yolu asfaltlama ve genişletme çalışmalarını inceleyen Matlı, söz konusu hizmetin süratle yürütülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Önder Matlı, Karacabey-Okçugöl yolunun 15 kilometrelik bölümünün kısa sürede tamamlanacağını duyurdu.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çelik ise, Akhisar-Sazlıca arasındaki yol genişletme ve asfalt çalışmalarında gerekli ödenek için İl Özel İdaresi'nde başlatılan girişimlerin başarı ile sonuçlanmasından sonra söz konusu yolun kısa sürede tamamlanacağı müjdesini verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.