AK Parti’den emekli öğretmenleri duygulandıran ziyaretler

Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Teşkilatı anlamlı bir etkinliğe imza atarak, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçedeki emekli öğretmenleri ziyaret etti.
AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Teşkilat Başkanı Gültekin Saygısever, Sosyal İşler Başkanı Nurgül Özatilla, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Neşe Yıldız ve Arge Sorumlusu Melek Tezol ile İlçe Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanı İbrahim Buğdaycı’nın ziyaretlerinde emekli öğretmenlerin mutluluğu görülmeye değerdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ile emekli öğretmenler Nurten Sanlı, Şaban Bayraktar ve Özcan Arslan’ı ziyaret eden Ertem İşcan başkanlığındaki AK Parti heyeti, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak çiçek hediye etti. Bu sürpriz karşısında oldukça mutlu olan öğretmenler AK Parti Teşkilatı’na teşekkür ederek, hatırlanmaktan dolayı çok memnun olduklarını ifade ettiler. Ziyaret ile onur duyduklarını söyleyen emekli öğretmenler duygulanarak, geçmişe dair anılarını da paylaştı.
Öğretmenler Günü’nün kendileri için oldukça anlamlı olduğunu vurgulayan AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, “Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslek. Öğretmenler ise ilmin ve irfanın bayrağını taşıyan neferlerdir. Ülkemizin her köşesinde fedakârca çalışan ve çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin gayreti hiç bir bedel ile ödenemeyecek kadar kutsaldır. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimizi 24 Kasım’da unutmadık. İlçemizde uzun yıllar eğitime hizmet etmiş Karacabeyli emekli öğretmenlerimizi bu anlamlı günde ziyaret ettik, günlerini kutlayarak sağlıklı ömürler diledik. Cumhuriyetimizin, istiklalimizin ve istikbalimizin, geleceğimizin, umudumuzun ve aydınlık nesillerimizin garantisi olan öğretmenlerimizin bugün her kulvarda dünyanın en güçlü ve en saygın devletlerinden biri olma yolundaki mücadelemizde hiç şüphesiz ki emeği çok büyüktür.
Eğitim-öğretim sistemimizin temel yapı taşları olan öğretmenlere hak ettikleri değeri vermeyen hiçbir toplumun geleceği yoktur. AK Parti olarak son 16 yıldır eğitimin kalitesini arttırmaya, öğretmenlerin çalışma şartlarını iyileştirmeye gayret ettik, önümüzdeki süreçte de bunun çabası içerisinde olacağız. Türkiye büyüdükçe, ülkemizin imkânları genişledikçe, bunları öncelikle öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin istifadesine sunmaya devam edeceğiz. Vatan ve millet sevgisiyle, vicdan duygusuyla, güzel ahlak ile 2023, 2053 ve 2071 Türkiye’sini inşa edecek çocuklarımızı ve gençlerimizi büyük bir özveriyle yetiştiren çok kıymetli öğretmenlerimiz, Öğretmenler Günü olarak kutlanan bu özel günde büyük ve haklı bir gururu yaşamaktalar. Bu vesilesiyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve görevi başında şehit düşen bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.