AK Parti’de meclis adayları belirleniyor

Karacabey AK Parti İlçe Teşkilatı, belediye meclis üyesi adaylarını belirleme çalışmalarına hız verdi. Aday belirleme komisyonun oluşturulduğunu açıklayan İlçe Başkanı Murat Erol, çalışmaların Cumartesi günü sona ererek, raporun İl Başkanlığı’na gönderileceğini kaydetti.

Belediye Meclis Üyeleri Aday Belirleme Komisyonu’nun, İlçe Başkanı Murat Erol, Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Sinan Beyhan, Yerel Yönetimler Başkanı Osman Özarslan, Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ve Gençlik Kolları Başkanı Melih Sever ile oluşturulduğu açıklandı.

İlçe Başkanı Murat Erol, belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından sıranın meclis üyelerine geldiğini duyurdu. İl Başkanı Cemalettin Torun’un Genel Merkez’in talimatlarını ilçe başkanlarına ve belediye başkan adaylarına ilettiğini belirten Erol, tüzük çerçevesinde oluşturulan komisyonun, Cumartesi gününe kadar çalışmalarını tamamlayacağını söyledi.

Çalışmaların tamamlamasından sonra hazırlanan liste ve raporunu İl Başkanlığı’na sunacağını belirten İlçe Başkanı Murat Erol, Karacabey’deki birim başkanlarından oluşan komisyonun benzerinin İl Başkanlığı’nda da oluşturulacağını söyledi. Erol, İl Başkanlığı’ndaki son değerlendirmelerin ardından ilçe listelerinin Genel Merkez’in onayına sunulacağını kaydetti.

Genel Merkez tarafından onaylanan listelerin 18 Şubat 2014 tarihinden önce İlçe Seçim Kurulu’na teslim edileceğinin dile getiren Erol, önümüzdeki günlerde coşkulu bir kampanya başlangıcı ile sahaya ineceklerini söyledi. Seçimlerin en güçlü adayının genelde olduğu gibi yerelde de AK Parti olduğunu ileri süren Erol, “Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir Karacabey Belediyesi son derece önemle hale geldi. Ali Özkan başkanımızla, yeni Karacabey için üçlü hizmet sacayağını mutlaka gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.