AK Parti’de buruk gösteri

AK Parti’de buruk gösteri
*Belediye Başkanı Ergün Koç, dün AK Parti’den aday adaylığını açıkladı.
*İlçe Başkanı Halit Türkkan, teşkilat olarak Başkan Koç’u desteklediklerini belirterek, Karacabey’i hizmet yağmuruna tutacaklarını söyledi.
*İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Erdem ile Belediye Meclis Üyesi Osman Çatak toplantıya katılmadı. DP Belediye Meclis Üyesi Meral Eren’in Koç’a destek verme amacıyla bulunması ise dikkat çekti.
*Yeniden Belediye Başkanı olmak istediğini dile getiren Başkan Koç, “Karacabey sevdalısı olarak ilçeme hizmet etmekten haz duyuyorum” dedi.
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, dün AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.
Parti Binası’ndaki programda İlçe Başkanı Halit Türkkan, İl Genel Meclis Üyesi Adem Surguç, Belediye Meclis Üyeleri; Önder Matlı, Engin Bezek ve Murat Erol, ilçe yönetimi, kadın kolları ile çok sayıda partili yer aldı. Toplantıya, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Erdem ve Belediye Meclis Üyesi Osman Çatak katılmadı.
Demokrat Parti Belediye Meclis Üyesi Meral Eren’in de Koç’un yanında görüntü vermesi dikkat çekti. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Meral Eren, siyasete Başkan Koç ile başladığını ve onun yanında olduğunu belirterek, AK Parti’ye yeşil ışık yaktı.
Davullarla karşılanan Başkan Ergün Koç’un aday adaylığı başvurusu gövde gösterisine sahne oldu. Partililerin büyük ilgisiyle karşılaşan Ergün Koç, alkış yağmuruna tutuldu.
AKP İlçe Başkanı Halit Türkkan, partinin tüm kesimleriyle Başkan Ergün Koç’a destek verdiklerinin altını çizdi. Başkan’ın Belediye çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren Türkkan sözlerini şöyle sürdürdü; “AK Parti ilçe yönetimimiz, kadın kollarımız, il genel ve belediye meclis üyelerimiz ve tüm teşkilatımızla Başkan Koç’a destek veriyoruz. Bunu herkes böyle bilsin. Karacabey’in menfaatleri neyi gerektiriyorsa yapmaya hazırız. Yaklaşan yerel seçimleri kazanarak, ilçemizi hizmet yağmuruna tutmayı hedefliyoruz. İktidarın nimetlerinden Karacabey’in yararlanması için elimizden geleni yapacağız. Belediye Başkanımız Ergün Koç’la güzel hizmetlerin geleceğine inanıyoruz. Artık söz değil icraat zamanıdır.”
İlçe Başkanı Halit Türkkan ayrıca, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi olmak isteyenlerin bankaya yatıracakları 250 YTL’lik dekontu İlçe Başkan Yardımcısı Nesimi Giray Günaydınlı’ya vererek müracaatlarını gerçekleştirebileceklerini sözlerine ekledi.
Türkkan’ın ardından konuşan Belediye Başkanı Ergün Koç, Karacabey sevdasıyla yola çıktıklarını belirterek, “Bugün burada beni destekleyen ve sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Her zaman halkımızın dertlerine çare olmaya çalıştık. İnsanlarımıza ve ilçemize hizmet etmek bana haz veriyor. Hiçbir zaman halk ayrımı yapmadan, herkese eşit mesafede durduk. Koltuk sevdalısı değiliz. Yeniden seçildiğim takdirde partimle birlikte Karacabey’i hizmet yağmuruna tutacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Mutluluk paylaşılırsa anlamı vardır” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.