AK Parti sözünü tuttu

Ekmekçi Köyüne seçim öncesi verilen müjde gerçekleşiyor:
Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi Yönetimi, Ekmekçi Köyü’nde başlayan kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi.
            Seçimden önce kanalizasyon konusunda Ekmekçi Köyü halkına müjdeyi veren AK Parti yönetimi, Bursa Milletvekili Önder Matlı ve İl Genel Meclisi Üyesi Fikret Keskin’in de girişimleriyle sözünü tuttu.
            İlçe Başkanı Mustafa Çelik öncülüğünde önceki gün Ekmekçi Köyüne çıkarma yapan AKP’li yöneticileri, Muhtar Adnan Eceler ve köy halkı karşıladı.
            Kanalizasyon çalışmasının başladığı Harmanlıkaltı ve Küçüklik mevkilerinde incelemelerde bulunan AK Parti yöneticileri, köylere hizmet etmeye devam edeceklerini duyurdu.
            Bursa Milletvekili Önder Matlı başta olmak üzere İl Genel Meclisi Üyesi Fikret Keskin ve AK Parti İlçe yönetimine teşekkür eden Muhtar Adnan Eceler, Ekmekçi Köyü’nün çok önemli sıkıntısından kurtulacağını söyledi.
Kanalizasyon çalışmalarının 1 Ekim’de başladığını kaydeden Muhtar Eceler, bayrama kadar bitirmek istediklerini ifade etti.
AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik ise, Ekmekçi’nin en büyük sorununu çözdükleri için mutlu olduklarını belirtti. AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı’nın bu konudaki gayretlerine dikkat çeken Çelik, köylere ihtiyaçlar doğrultusunda en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.    

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.