“AK Parti mahalle başkanlarıyla bütün!”

AK Parti Karacabey İlçe Teşkilatı’nda görev yapan mahalle başkanları, geçtiğimiz hafta istişare toplantılarında bir araya geldi. AK Parti’den yapılan açıklamada, dilek ve temennilerin daha net dile getirilmesi amacıyla 85 mahalle başkanı ile bir haftada 3 ayrı toplantı düzenlendiği bildirildi.
Atatürk Kültür Parkı’ndaki özel bir işletmede düzenlenen kahvaltılı programlara AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, teşkilat yöneticileri ve mahalle başkanları katıldı. Mahallelere yapılan ve yapılması planlanan hizmetlerin görüşüldüğü toplantıda, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Karacabey’de yürütülecek çalışmalarla ilgili de istişarelerde bulunuldu. Mahalle başkanları ayrıca, mahallelerindeki sorunları da masaya yatırdı.
AK Parti Karacabey İlçe Teşkilatı’nda görev yapan mahalle başkanları ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Ertem İşcan, “Bugün burada hem tanışıp kaynaşma, hem de yarın seçim olacakmış gibi hazır olduğumuzu görmek için bir araya geldik. Hepimiz Karacabey’e hizmet için toplanmış bulunuyoruz. Değerli dava arkadaşlarım, yaptığımız bu toplantılar sayesine hangi mahallede ne eksiğimiz var onları da belirlemiş olacağız. Mahalle Başkanlarım, sorumluluk bilinciyle görevlerinizi aksatmadan yerine getirmenizin dünya siyasetindeki etkilerini hep birlikte gördük. Bugün de istişare yoluyla sorunlarımıza çözümler üretmeye devam edeceğiz. Yapılan hizmetlerimizi değerlendireceğiz. Mahalle Başkanları olarak halk ile bire bir iletişim halinde olan sizlersiniz. Teşkilatlarımız, belediyelerimiz ve vatandaşlarımız arasında önemli bir köprü görevi görüyorsunuz. Bugüne kadar gösterdiğiniz gayretler mahallerimize hizmet olarak döndü. İnşallah bundan sonra da aynı uyum içinde Karacabey’de güzel işlere imza atacağınıza olan inancım tamdır.
Önümüzde bizim için önemli bir seçim süreci var. 2019 Mart ayındaki Yerel Seçimleri çok önemsiyoruz. Onun için çok çalışmamız, çok gayret etmemiz gerekiyor. Sizler mahalle başkanlarımız olarak teşkilatımızın sahadaki en önemli unsuru olmaya devam edeceksiniz. İlçemizin vatandaşımızla olan bağı ve iletişimimizi sağlayan en önemli mensupları olarak sizlerin desteği ve katkısıyla Karacabey’deki yerel seçimden bir kez daha alnımızın akıyla çıkacağız. Buna yürekten inanıyoruz.
Biz bugünlere birlik beraberlik içerisinde gösterdiğimiz gayret ile geldik. Biz Karacabey’de çok önemli hizmetler ürettik, çıtayı yükseğe taşıdık ve bunun çabası içerisinde olduk. Önümüzdeki yerel seçim ve daha sonrasında da bir bütün olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.
Başkan İşcan’ın konuşmasının ardından mahalle başkanları birer birer söz alarak, mahalleleri hakkında görüş ve değerlendirmelerde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.