‘AK Parti 2019 seçimlerini de kazanacak’

Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Teşkilatı’nın ‘Daraltılmış İlçe Danışma Meclis Toplantısı’ geçtiğimiz hafta yoğun bir katılımla gerçekleşti. Parti binasında yapılan toplantıya; AK Parti Bursa Teşkilat Başkanı Muhammed Karaman, İlçe Koordinatörleri Salih Bahadır, Emre Şenkoyuncu, Bursa Fen İşleri Dairesi Başkanı Feridun Tarım, Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, Gençlik Kolu Başkanı Adem Coşkun ile yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.
Danışma Meclisi’nin açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Karacabey’de yapılan faaliyetler ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aktardı. Teşkilatıyla istişarelerde bulunan İşcan, yürütülen seçim çalışmalarını da değerlendirdi. Belediye Başkanı Ali Özkan da, ilçeye hükümet tarafından yapılan yatırımlardan bahsetti.
Gerek yerel seçimler gerekse de Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarına hız verdiklerini belirten AK Parti Bursa Teşkilat Başkanı Muhammed Karaman ise, “Davamızın özünü tek bir cümle ile ifade etmek gerekirse, ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ temel prensibini esas almasıdır. Böyle bir davanın mensupları olmaktan sadece gurur duymak yetmez, bunun gereğini yerine getireceğiz. Gece gündüz çalışacak, 7-24 aktif olacağız. Dava mensubu olma iradesiyle çalışan bütün teşkilat mensuplarımız öncelikli olarak davasına inanacak, eğitimli, donanımlı ve hiyerarşik bir yapı içerisinde disiplinli olacak. Son olarak da kontrol, takip ve denetimi kesinlikle elden bırakmayacak. Önümüzdeki süreçte bu yapı ve anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 2019 seçimlerinde bu irade ve kararlılıkla yolumuza devam ettiğimizde önce yerelde sonra da genelde güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Hedefimize ulaşarak şimdiye kadarki kazanımlarımızın da devamını sağlamış olacağız.” diye konuştu.
AK Parti’nin “Rabia” işaretinin tescillendiğine de vurgu yapan Karaman, “Rabia işaretimizle öncelikle ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ diyoruz. Bu düsturla dün ve bugün olduğu gibi önümüzdeki günlerde de İnşallah birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde davamızı kararlılıkla sürdüreceğimize inancımız tamdır.” dedi.
Bu arada büyük bir coşkunun hakim olduğu salonda AK Parti İlçe Teşkilatı’nın tüm kadroları Rabia işaretiyle Karaman’ı selamladı.
Daha sonra mahalle teşkilatlarının önemine vurgu yapan Karaman, “Teşkilatımızın her kademesi bizim için çok önemli. Ancak bizim gönül süvarilerimiz, uç beylerimiz, sancaktarlarımız olan, teşkilatımızın en anlamlı, en önemli görevini yapan ve mahallelerinin hakimi, mahalle başkanlarımızdır. İlçelerimizde çalışmalarımızı en iyi şekilde vurgulayabildiğimiz en önemli kademelerden biri olan siz mahalle teşkilatlarımız, bölgelerinde olduğu için, kimin neye ihtiyaç duyduğunu, hastası ve sıkıntısı olanları bizden çok daha iyi biliyorsunuz. Buradaki yönetim kurulu ile birlikte sağlıklı bir bilgi akışı olursa, bizim ilçe teşkilatlarımız daha iyi besleniyor. Sizler bu teşkilatın sancaktarları, uç beyleri olarak; yine sorumluluklarınızı bir dava bilinciyle, medeniyet endişesiyle, gelecek hayalleri ve kaygısı ile kuşanacak ve yine AK Parti’nin milletle buluşmasına aracılık edeceksiniz. Mahalle teşkilatları olarak sizlerle, mahallelerimizdeki çalışmalarımıza güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Her hafta mahalle yönetim kurulu toplantıları yapılacaktır. 2019 sürecinde, parti çalışmalarımızı ve programımızı sizlerle birlikte devam ettireceğiz. Bundan sonra hep birlikte koordineli bir şekilde çalışacağız. Mahallenizdeki sıkıntıları teşkilat anlamında çözüme ulaştırabileceğimiz noktalarda, görevli yönetim kurulu üyelerimizle iletişim halinde olduğunuz takdirde bunların çözümünde hızlı bir sürecin ilerleyeceğinden hiçbirinizin şüphesi olmasın. AK Parti ailesi her ferdi ile bir bütündür. Bu davamız uğruna yapacağımız tüm çalışmalarda Rabbim yolumuzu açık etsin, geleceğimizi aydınlık ve ayaklarımızı sabit kılsın.” ifadelerini kullandı.
Toplantının soru-cevap bölümünde ise ilçedeki çeşitli konular ele alınarak görüşüldü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.