AK Karacabey’den temayülde tam destek

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Teşkilatı 24 Haziran 2018 Pazar Günü gerçekleşecek olan 27. Dönem Milletvekilleri Seçimleri öncesinde aday adayları temayül yoklamasına katıldı.
AK Parti İl Başkanlığı’nın geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirdiği 27. Dönem Milletvekilleri Seçimleri öncesinde aday adayları temayül yoklamasında Ertem İşcan Başkanlığı’ndaki AK Parti Karacabey İlçe Teşkilatı yönetiminden Kadın Kollarına, Gençlik Kollarından mahalle başkanlarına, Belediye Başkanı Ali Özkan’dan meclis üyelerine kadar tam kadro hazır bulundu.
Temayül yoklamasına katılan Karacabeyli AK Partililer başta hemşehrileri Murat Erol, Erhan Erdem, Hasan Demir ve Mustafa Esgin olmak üzere 1. Bölge’den toplamda 10 aday adayına destek verdi.
27. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı başvuru sürecine katılan 303 aday adayının, 246’sını erkek, 57’sini kadın, 21’ini genç ve 25’ini engelli adaylar oluşturuyor. Aday adaylarının 159’u 1. Bölgeden, 142’si 2. bölgeden başvuru yaptı. Başvuru yapan 25 engelli adayın 21’i erkek, 4’ü kadın, yine başvuru yapan 20 genç adayın 15’i erkek, 5’i kadın adaylardan oluştu.
Türkiye genelinde 78 ilde aynı anda yapılan temayül yoklamalarının Bursa ayağına, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’da katıldı. AK Parti Bursa il, ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları ile mahalle teşkilatları, belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin oy kullandığı temayül, teşkilat mensuplarının yoğun ilgisine sahne oldu.
Temayülde oy kullanacak teşkilat mensuplarının katılımı ile adeta bir demokrasi şölenine dönüşen temayül hakkında konuşan AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, aday adaylık başvuru süreci ve temayülde yoğun ilgi gösteren dava arkadaşlarına teşekkür etti.
Başkan İşcan, AK Parti’nin istişare kültürünün en güzel örneklerinden birini daha sergilediklerini belirterek, şunları söyledi:
“Bu birlik ve beraberliğimizden güç alarak, İnşallah halkımızın da desteği ile 24 Haziran’da gerçekleşecek tarihi seçimlerde Karacabey Teşkilatı olarak üzerimize düşeni gerçekleştireceğiz. Dava arkadaşlarımızın teveccüh ve gayretleri önemli. Bu heyecan bizlere çıktığımız bu önemli gücümüze güç katıyor. Aday adaylık başvuru sürecimiz, birbirinden değerli dava arkadaşlarımızın rekor katılımları ile sona erdi ve temayül yoklamamızı da gerçekleştirdik. Bundan sonra detaylı istişare mekanizmamız, teşkilatımız ve genel merkezimiz nezdinde yeniden işletilecek ve bu kadar kıymetli adayın içinden zor da olsa Bursa ve Karacabey’imizi en iyi şekilde temsil edecek isimleri belirlemeye çalışacağız.
Teşkilat olarak en önemli hedeflerimizden biri 1. Seçim Bölgesi’nde yer alan ilçemizden bir veya birden fazla arkadaşımızı milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndermektir. Daha güçlü bir Karacabey için partimizden en az bir milletvekili çıkaracağız. İlçemiz ile birlikte Mustafakemalpaşa’yı da temsil edecek bir veya birden fazla arkadaşımızın en iyi sıradan aday gösterilmesi bizleri çok memnun edecektir.
Daha sonra İnşallah hep birlikte sahaya inerek, ilçemizde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamacasına halkımızla buluşacağız. İnşallah mübarek Ramazan Ayı’nın ardından hep birlikte çifte bayram yaşayacak ve partimizin, Türkiye’nin önüne koyduğu büyük hedefler yolunda önemli bir eşiği daha birlik ve beraberliğimizle geçeceğiz”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.