AK kadınların “Başkent” çıkarması

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları, Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı tarafından ilgiyle karşılanan Karacabeyli AK kadınlar, Ankara'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdikten sonra TBMM'yi ziyaret etti.
AKP'nin Meclis Grup toplantılarına da katılan Kadın Kolları yönetimi, daha sonra Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Milletvekili ve eski Milli futbolcu Hakan Şükür ile AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit tarafından makamlarında kabul edildi.
Tam kadro tüm kadın kolları üyelerinin hazır bulunduğu ziyaretlere, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ile Yardımcısı Nisa Erol önderlik etti.
Kendilerine gösterilen yakın ve içten ilgi için Önder Matlı ve danışmanlarına sonsuz teşekkürlerini dile getiren AK kadınlar, Ankara'nın ve Meclisin havasını teneffüs etmenin yanı sıra ilçe sorunlarını Ankara'ya aktarmanın da mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.