AK Kadınlar’dan şehit ve ailelerine vefa

Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Kadın Kolları Yönetimi, Şehitler Haftası kapsamında ilçedeki şehitler ile ailelerini ziyaret etti.
AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi faaliyetlerinin yanı sıra ev ziyaretleri ile de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Şehitler Haftası dolayısıyla şehit kabirlerini ve şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden Başkan Özenli, her zaman yanlarında olduklarını vurgulayarak, “Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna hiç düşünmeden seve seve canlarını feda eden tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.” dedi.
Şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu söyleyen Özenli, “Bizler ne yapsak vatan ve bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bizler için canlarını veren şehitlerimizden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ile vücudundan bir uzvunu vatan uğruna kaybetmiş gazilerimizin her zaman yanlarındayız. Şehit ve gazilerimizin emanetleri başımızın tacıdır. Onlar bu topraklarda Türk Bayrağı’nın dalgalanması için evlatlarını vatana şehit veren yüce gönüllü insanlardır. Onlarla birlikte olmak bizler için gurur kaynağıdır. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz.” diye konuştu.
Ülkenin birliği, bütünlüğü ve milletin geleceği için canı pahasına mücadele eden tüm şehit ve gazilere minnettar oldukları vurgusunu yapan Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, “Vatanın bölünmezliği, milletimizin huzur ve güvenliği, kutsal değerlerimiz için canlarını feda eden şehit ve gazilerimizin himmetine muhtacız ve şefaatlerine nail olmak için dua ediyoruz. Şehitlerimizin bizlere mirası olan vatan, özgürlük, bayrak, din ve devlet gibi mübarek değerler asla sahipsiz kalmayacak. Bizler de bu miraslara her daim sahip çıkacağız. Vatan toprağı ve bayrağı için canını veren şehitlerimiz bütünlüğümüzün en önemli göstergesidir. Birliğimiz ve beraberliğimizin baki olduğunun da en önemli kanıtı onlardır. Bu vesile ile bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi, Zeytin Dalı Harekatı’ndaki bütün kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyor, yüce Allah’tan rahmet diliyorum.” şeklinde sözlerini tamamladı.
Şehit aileleri de kendilerini unutmayan ve her zaman yanlarında olan Özenli ve yöneticilerine teşekkür ederek, “Acımız ilk günkü gibi devam ediyor. Her zaman bizleri ziyaret ediyorsunuz ve bu bize yeter. Sadece kendi evlatlarımızı değil, tüm şehitlerimizi her an rahmetle anıyoruz. Vatan sağ olsun.” diyerek duygularını dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.