AK kadınlardan “Aşure” etkinliği

Karacabey AKP Kadın Kolları’nın Sevgi Yolu üzerinde dün düzenlediği “Aşure” etkinliğine ilgi büyüktü. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği aşure etkinliğine AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

AKP Kadın Kolları yönetimi, sosyal faaliyetler çerçevesinde böyle bir etkinliğe imza attıklarını dile getirdi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen aşure etkinliğinin geleneksel hale geldiğini belirten AK Partili bayanlar, “Aşure Günü”nün bolluk ve bereket getirmesi dileklerinde bulundu.

AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik ise, Aşure gününün İslam alemi açıdan çok önemli olduğunu vurguladı. Bu tür mübarek ayların toplumda birleştirici bir rolü olduğunu ifade eden Çelik, “Yerel yönetimlerde atacağımız her adım ülkemizin gelişmesi adına büyük önem taşımaktadır. Toplumumuzun her kesiminden aldığımız görüş ve öneriler doğrultunda yapacağımız çok iş olduğunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bolluk ve bereket getirmesi dilekleriyle halkımızın Aşure Günü'nü kutlarım” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.