AK Kadınlardan “Anneler Günü” etkinliği

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları'nın önceki akşam gerçekleştirdiği, “Anneler Günü” etkinliği görülmeye değerdi.
Taha Düğün Salonu'ndaki programa AK Partililerin yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı ile eşi Tuğba Matlı, İlçe Başkanı Mustafa Çelik ile eşi Bilgen Çelik ve tüm parti mensupları eş ve çocuklarıyla etkinlikte hazır bulundu.
Etkinlikte konuşan Sanatçı Senai Demirci'nin Anneler Günü'nün önemine vurgu yapan konuşma ve şiirleri ile semazenlerin gösterileriyle anlam kazanan program, konuklara duygu dolu anlar yaşattı.
Etkinliği gerçekleştiren AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, “Sevgi ve şefkatlerini bizlerden esirgemeyen annelerimiz yerleri asla doldurulamayacak en değerli ve en kutsal varlıklarımızdır.
    Çocuklarımızın kişiliklerinin oluşmasında ve sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir görev üstlenen annelerimizin bir gün değil her gün hatırlanması ve gönüllerinin hoş tutulması gerekmektedir. Bu anlamlı gün vesilesiyle aile ve toplum hayatımızın temel direği olan annelerimizin anneler gününü kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.