AK Kadınlar’da kongre heyecanı!

Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Kadın Kolları’nda yarın 5. Olağan Kongre heyecanı yaşanacak. 25 Aralık 2017 tarihinde Ankara’daki AK Parti Genel Merkez’de yapılan mülakat sonucu Karacabey Kadın Kolları Başkanlığı için yeniden mevcut başkan Hamiyet Özenli’de karar kılınmıştı. Bu kapsamda Özenli’nin, yarınki kongrede tek aday ve tek listeyle seçime girmesi bekleniyor.
“Demokrasi Kahramanları, Türkiye’nin Kadınları” sloganıyla yapılacak olan kongrede, mevcut Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, 3. kez bu görevi üstlenecek. Gerçekleştirilecek kongre öncesi açıklamada bulunan Başkan Özenli, tüm Karacabeylileri kongreye davet etti.
Özenli yaptığı açıklamada, “AK Parti Karacabey İlçe Kadın Kolları Kongre’mizi 03 Ocak 2018 Çarşamba günü Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde saat 15.00’te yapacağız. 5. Kadın Kolları Olağan Kongresi’nin Karacabey’e, Bursa’mıza ve Türkiye demokrasisi ile kutlu davamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Karacabey’de başladığımız kutlu yürüyüşümüz boyunca daima milletimizin gösterdiği istikamette ilerledik. Göreve geldiğimiz günden bu yana yarın seçim varmış gibi hep çalıştık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Kadın siyasetin nesnesi değil, öznesidir’ şiarıyla yola çıktık. Liderimizin peşinden ‘Kutlu Yürüyüşü’müze inançla, azimle, ilk günkü gibi aynı kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz. AK Parti’nin dinamoları biz kadınlar yalnızca seçim döneminde çalışmıyoruz; çünkü bizim için her insan, her dönemde önemli. İhtiyaçlı vatandaşlarımızın, hastalarımızın, yaşlılarımızın, engellilerimizin ve sorunu olan her insanımızın her zaman yanında olduk ve var gücümüzle olmaya da devam edeceğiz. Biliyoruz ki uzun soluklu maratonun koşucularıyız. 16 yıldır dağ, taş demeden yorulmadan, bıkmadan yolumuzda ilerliyoruz. Yenilenme ve güçlenme süreçlerimiz her daim oldu, bundan sonra da olacak. AK Parti’mizin milletiyle el ele yürüyüşünde kadın kolları teşkilatımızın katkısı ve duası çok büyüktür.
Bizim liderimiz bugüne kadar mazlumların yanında, halkının, milletinin yanında oldu ve gücü milletinden, halkından aldı. Bizler de onların talebeleri olarak halktan gücümüzü aldık ve almaya da devam ediyoruz. Nicelik ve nitelik olarak dünyada bizim gibi bir kadın örgütü yok. 5 milyonu aşkın üyemizle dünyadaki tek örgütlenmiş kadın teşkilatıyız. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız her konuşmasında bize verdiği değeri ve güvenini vurguluyor. Bu, bizim üzerimize çok daha fazla sorumluluk yüklüyor. İnşallah ‘Ak Kadınlarımızla’ 2019’da 81 ilde yeni bir değişimi ortaya koyacak, Türkiye’nin yeni yönetim mimarisinde önemli roller üstleneceğiz. Karacabey’de AK Belediyeciliğin devam etmesi için önümüze çıkacak tüm zorluklara karşın azim, sağduyu ve kararlılıkla AK Parti ilkelerinden ayrılmadan çalışacağız.” dedi.
Özenli 2019 seçimlerinin çok önemli olduğunu ve bütün dünyanın gözünün de bu seçimlerde olacağını vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı: “Var gücümüzle, yılmadan, yorulmadan, yoğun bir şekilde çalışacağız. Yüzde 50+1 almamız lazım. Bunu kendimize hedef belirledik. Ev ev, kapı kapı dolaşarak, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız. Dün olduğu gibi yarın da el ele omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Artık tecrübeliyiz, 16 yıllık bir parti geçmişimiz var. Tecrübelerimizi sahaya yansıtacağız ve bunun sonucunda da ipi göğüsleyen, hedeflerine ulaşan, 2019’da da seçimi kazanarak Sayın Cumhurbaşkanımızın güvenine layık olan bir kadın kolları olacağız. İçinde yaşadığımız coğrafyanın barışı, huzuru ve refahı için mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Tek vücut halinde hareket ederek birlik ve beraberlik içinde hizmet yolunda hedeflerimize ulaşacağımıza inancımız sonsuzdur. Gittiğimiz her yerde kadınlarımızın gönül rızasını alarak, gönülden gönüle köprüler kurarak, gönülleri fethetmek sevdasıyla yolumuza devam edeceğiz. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan başta yönetici ve delege arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yarın bayramımız olan 5. Olağan kongreye tüm Karacabey halkını davet ediyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.